Himolla løftestol (Bogø)

24.995,00 kr

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Klik her for produktbeskrivelse

Test

Topmodel – eksklusiv hvilestol
Her får du en stabil og robust hvilestol, som giver den helt rigtige støtte og hjælp i hverdagen. Det er vores topmodel indenfor hvilestole uden drejefod. Når du først har siddet et par timer i denne stol, ja, så ved du hvad vi mener. Den er simpelthen så skøn og behagelig.

Hvad adskiller Bogø fra vores andre stole?
Hvis du vælger en Bogø hvilestol er du garanteret en stol i gennemtestet design fremstillet i kvalitetsmaterialer. Bogø stolen adskiller sig fra vores andre firkantede stole ved, som den eneste, at have en elektrisk reguleret nakkestøtte samt en ekstra lang fodskammel. Begge dele er noget, som øger siddekomforten betragteligt.

Otiumstol med ’stå-op-hjælp’
Otiumstolen Bogø er en meget komfortabel lænestol, som opfylder de ekstra behov, der opstår med alderen. Inde i stolens polstrede del gemmer der sig flere kraftige motorer. Ved hjælp af en fjernbetjening kan disse motorer aktiveres. Når ’stå-op-hjælpen’ aktiveres vil et metalstel sænkes ned på gulvet, og herefter vil hele stolens polstrede del løftes fra gulvet. Når du sidder i stolen vil du derfor langsomt blive skubbet opad, så det bliver lettere for dig at rejse dig fra stolen. Det er en meget stor hjælp i hverdagen.

Ekstra lang fodskammel
Det helt særlige ved Bogø hvilestolen er den ekstra lange fodskammel, som sikrer dig ekstra komfort og afslapning. Stolens elektriske ryg og fodskammel køres nemt i hvileposition, så du kan bruge stolen til at tage et eller flere velfortjente hvil i løbet af dagen. Du kan også indstille stolen i den såkaldte TV-position, hvor du sidder med fødderne oppe. Det er ideelt til dig, som elsker at sidde foran TV’et, med en god bog, strikke eller snakke. Det kan du nu gøre mens fødderne og underbenet slapper af i vandret position.

Elektrisk reguleret nakkestøtte
Når du bruger stolen til at tage et velfortjent hvil i løbet af dagen, så er det rigtig rart at kunne indstille nakkestøtten. På denne otiumstol kan det gøres med fjernbetjeningen – hvilket er utroligt behageligt. Så slipper du nemlig for at have en ekstra pude til at lægge under nakken.

Leveres med sort læderpolstring
Bogø stolen leveres med en dejlig og slidstærk læderpolstring. Det er naturligvis ægte læder på alle stolens flader. Læderet er nemt at holde og kan tørres af med en fugtig klud. Et smart og tidsløst valg, som holder i mange år.

Tilkøb trådløst batteri
Denne hvilestol leveres som standard med en ledning, som tilsluttes en almindelig stikkontakt. Ved denne stol har du mulighed for at tilkøbe et trådløst batteri, som gør at stolen kan stå frit uden at der skal ligge en ledning hen over gulvet. Batteriet lades i den medfølgende ladestation. Batteriet sidder på stolens bagside.Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Bogø stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og indbæres i din stole. Herefter vil vi pakke stolen ud og tilslutte den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Bogø hvilestol i brug.

Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark indenfor 5-10 hverdage.

Hvad hvis stolen ikke passer?
Hos LivetSomSenior.dk vil vi gerne have, at du bliver glad for din nye stol. Når du køber en hvilestol hos os tilbyder vi derfor altid at du kan prøve din stol i 10 dage inden du beslutter dig. Hvis du i løbet af de 10 dage gerne vil have stolen ombyttet til en anden model, skal du blot kontakte os og herefter ombytter vi stolen. Hvis du fortryder dit køb kan du returnere hvilestolen.

Her kan du læse mere om vores ombytningsret.

Himolla - tysk kvalitet gennem mere end 70 år
Otiumstolen Bogø bliver produceret af Himolla i Tyskland. Deres produktion af polstrede møbler startede tilbage i 1948, og i dag er de en af Europas største producenter af polstrede møbler. Hvilestole er et af deres kerneområer, og med Bogø stolen får du derfor garanti for at stolen har alle de funktioner, der kræves af en moderne otiumstol. Her er kvaliteten helt i top. Der er 5 års garanti på betræk og 2 år på øvrige dele.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Test

Varenummer: HIM-7068-77-T44-LL-KOHLE

Info

Info

Siddehøjde 48 cm
Siddebredde 52 cm
Højden på ryggen 80 cm
Dybden på sædet 54 cm
Maksimal brugervægt 130 kg
Stolens vægt 55 kg
Fjernbetjenings placering Højre side
Tilslutning 220 V
Produktgaranti 5 år på læder & 2 år på mekanik

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk