70 40 40 24      kontakt@livetsomsenior.dk

Sådan returnerer du købte varer

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores netbutik. Det betyder, at du kan købe en vare her på hjemmesiden og få den tilsendt din hjemmeadresse. Derhjemme må du pakke varen ud og prøve den af. Lever den ikke op til forventningerne kan du indenfor 14 dage returnere varen i sin originale emballage.

Når du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret skal du selv betale for at få varen sendt tilbage til os. Du kan sende med PostDanmark eller GLS. Det er vigtigt at du sender pakken med omdeling.

For at gøre det nemt og hurtigt for dig har vi lavet en funktion hvor du kan købe en GLS pakkeseddel gennem vores fragt-aftale for blot 59 kroner. Den udskrives på et normalt A4-papir og klistres uden på pakken. I vores returportal kan du også finde dit nærmeste GLS indleveringssted for pakker. I mange tilfælde er det hos en købmand eller tankstation i nærheden af hvor du bor eller arbejder.

Du kan godt sende en vare tilbage med GLS, selvom du valgte at få den tilsendt med PostDanmark ved købet.


>> Klik her for at åbne vores returportal <<

Hvis du vælger at returnere pakken på anden vis end ved at bruge vores returportal, så er det vigtigt at du sender den til følgende adresse:

LivetSomSenior ApS
c/o Dansk E-Logistik
Heeringvej 25, Dalby
4690 Haslev

For hurtigere behandling anbefaler vi at du vedlægger en kopi af din faktura eller følgesedlen. På den måde kan vi lettere finde frem til din bestilling og refundere beløbet.