Returnering & ombytning

Når du modtager din vare må du pakke den ud og afprøve den på samme måde som stod du i en fysisk butik. Lever den ikke op til forventningerne kan du indenfor 365 dage returnere den ubrugte vare i den originale emballage. Du kan også vælge at ombytte din vare en anden model eller størrelse.

Bemærk, at vi på stole kun tilbyder 14 dages returret.

Returnering: Hvis du ønsker at returnere din vare skal du sende den tilbage til vores lager - herefter refunderer vi dine penge.

Ombytning: Hvis du ønsker at ombytte din vare skal du sende den første vare tilbage til vores lager - herefter refunderer vi dine penge. Samtidig skal du selv lave en ny bestilling på den nye vare.

Det koster 69 kr at sende en vare tilbage til vores lager - både hvis du ønsker at ombytte eller returnere. Beløbet fratrækkes det beløb du får refunderet.

For at spare miljøet for unødige print af retursedler og GLS pakkelabels, som ikke bliver brugt, skal du selv udskrive din returseddel og GLS pakkelabel med en almindelig printer. Hvis du ikke har mulighed for at printe, så kan GLS-pakkeshoppen hjælpe dig.

Retursedlen sikrer at vi ved hvem der sender varer retur og pakkelabelen bruger GLS.

Klik på knappen ’Print GLS pakkelabel’. Der åbner sig nu et vindue, hvor du indtaster dine oplysninger. Til sidst udskriver du både en returseddel og en GLS pakkelabel.

Retursedlen udfylder du med dine oplysninger og lægger den i pakken, så vi kan se, at det er dig, der returnerer varen. GLS pakkelabelen tapes uden på pakken. Pakken er nu klar til at blive indleveret til GLS. Pakken kan typisk indleveres hos en købmand eller tankstation. På denne side kan du finde det nærmeste GLS indleveringssted.

Print GLS pakkelabel

Returnering

Trin for trin

  • Klik på knappen 'Print GLS pakkelabel'
  • Udfyld felterne med dit navn og adresse
  • Udskriv returseddel og GLS pakkelabel
  • Udfyld retursedlen med dine oplysninger
  • Læg retursedlen inde i pakken
  • Sæt din GLS pakkelabel uden på pakken
  • Indlevér pakken til GLS
  • Dine penge refunderes indenfor 5 hverdage
Print GLS pakkelabel

Vores returadresse er:

E-Synergi
Att. LivetSomSenior
Langøvej 7
4760 Vordingborg


Vores regler angående fortrydelsesret fremgår af handelsbetingelserne, men er også indsat herunder.
Fortrydelsesret (alle varer undtagen otiumstole)
LivetSomSenior ApS ønsker kun tilfredse kunder. Hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, eller ikke fungerer, bytter vi til et nyt eller tilsvarende. Som privatperson har du jævnfør forbrugeraftalelovens §21 fuld returret i 14 dage fra, at du har modtaget varen. Hos LivetSomSenior har vi dog valgt at udvide dette, så du kan returnere varer i 365 dage. Bemærk, at den udvidede returret ikke omfatter otiumstole og sofaer. Se i stedet næste afsnit for disse varer.

På vores returside har vi lavet en trin for trin vejledning til hvordan du returnerer en vare.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om dette. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Hvis vi modtager en vare retur fordi der er nægtet modtagelse fratrækker vi returomkostningerne til pakken i det beløb vi refunderer dig.

Ønsker du pengene retur indenfor fortrydelsesretten på 365 dage skal varen returneres i den originale, intakte emballage. Hvis emballagen er beskadiget, eller helt mangler, fratrækkes et mindre beløb til dækning heraf. LivetSomSenior ApS forbeholder sig retten til ikke at modtage returvarer, som bærer præg af at være brugt, eller som har lidt skade. Du hæfter dog kun for eventuelle værdiforringelser, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, design, og måden hvorpå produktet virker.

Sagt på en anden måde – du kan bruge varen på samme måde, som var der tale om afprøvning i en fysisk butik inden køb. Beløbet returneres til det betalingskort, som du benyttede til køb af varen. Vi bestræber os på altid at returnere beløbet indenfor 5 arbejdsdage.

Du skal selv dække omkostningerne, som er forbundet med returnering af varer. Varen skal sendes til:

E-Synergi / Att. LivetSomSenior Langøvej 7
4760 Vordingborg

Det er vigtigt, at du angiver dit ordrenummer – eventuelt ved at vedlægge den originale følgeseddel.

Vi modtager ikke pakker som er sendt uden omdeling.

Klik her for at gå til vores returportal.

Fortrydelsesret og ombytningsret på otiumstole
Bemærk, at den udvidede returret ikke omfatter otiumstole og sofaer. På disse varer tilbyder vi en returret på 14 dage.

Derudover tilbyder vi 10 dages ombytningsret. Indenfor 10 dage inklusive leveringsdagen har du mulighed for at kontakte os for gratis at få ombyttet stolen til en anden model eller størrelse. Vi tilbyder gratis ombytning én gang i forbindelse med en bestilling. Herunder kan udgiften ved forskellige scenarier læses:

Du modtager din otiumstol og vælger at beholde den. Du betaler kun stolens pris.

Du modtager din otiumstol og vælger at få den ombyttet til en anden model. Du betaler prisen for den stol du beholder.

Du modtager din nye stol og returnerer den indenfor 14 dage. Vi refunderer dine penge fratrukket 1.500 kr.

Du modtager din otiumstol og vælger at få den ombyttet til en anden model. Efterfølgende vælger du at returnere den stol du fik ombyttet til. Vi refunderer dine penge fratrukket 1.500 kr. Ombytningsretten gælder kun såfremt stolen har været anvendt som normalt. Den må ikke bære præg af husdyr, cigaretrøg, pletter og lignende.

1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk