Om LivetSomSenior og personerne bag


Returnering

Jeppe & Helle, ejere af LivetSomSenior

Hvem er LivetSomSenior?

Vi har solgt hjælpemidler på internettet siden 2014, og vi er stolte af at have hjulpet alle vores kunder med produkter, der gør hverdagen lettere. Vi sælger hjælpemidler til privatpersoner, kommuner og institutioner i hele Danmark.

Vi har specialiseret os i salg af hjælpemidler på internettet, og vores kunder har stor mangfoldighed. Vi sælger blandt andre til ældre, personer der har et handicap eller personer med arbejdsrelaterede skader. Vi samarbejder med de førende brands indenfor hjælpemidler og holder os altid opdateret på de nyeste løsninger og produkter på markedet.

Familieejet virksomhed med hovedkontor i Roskilde

LivetSomSenior er en familieejet, dansk virksomhed med hovedkontor i Roskilde. Virksomheden blev stiftet i 2014 af Helle og Jeppe. Vi har fra starten haft som mål, at LivetSomSenior skal gøre det nemt at købe hjælpemidler til alle behov. Derfor sælger vi alle vores produkter via internettet. Alt du køber hos os bliver sendt hjem til dig, så du kan se og prøve varen. Skulle du vælge at returnere kan du sende den tilbage til os indenfor 365 dage og få pengene tilbage.

På langt de fleste af vores produkter kan du tilmed se en video, hvor produktet bliver demonstreret. Når du har valgt dine varer, så bestiller og betaler du i netbutikken. Du vælger selv om dine varer bliver leveret direkte hjem til dig eller til en pakkeshop i nærheden af din bopæl. Når du har modtaget pakken kan du se og afprøve varen.

Hos LivetSomSenior sælger vi både hjælpemidler som er ’need-to-have’ og ’nice-to-have’. Et ’need-to-have’ hjælpemiddel vil ofte være et behov der afklares i samarbejde med din fysioterapeut, læge, ergoterapeut eller en pårørende. Hos LivetSomSenior mener vi, at du og dine omgivelser er dem, som bedst ved hvilket behov du har. Vores fornemmeste opgave er at præsentere dig for de valgmuligheder du har og gøre dem tilgængelige så du kan bestille dem på nettet. Vi mener at alle skal have samme mulighed for at købe hjælpemidler.

Personerne bag virksomheden

Ideen til LivetSomSenior.dk opstod i 2013, da et familiemedlem havde behov for et hjælpemiddel, som kommunen ikke ville stille til rådighed. Vi blev frustrerede over, at vi ikke kunne finde et sted, hvor vi kunne læse om produktet og se billeder inden vi købte det. LivetSomSenior startede derfor med et ønske om, at gøre køb af hjælpemidler tilgængeligt for alle. LivetSomSenior ejes af Helle Munk og Jeppe Vestergaard. Helle er oprindelig uddannet biolog og gymnasielærer og har i mange år arbejdet med formidling. Jeppe har en fortid indenfor IT- og Telebranchen, og det er ham der sørger for at alt det tekniske ved vores hjemmeside fungerer.

God kundeservice er vores vigtigste mål

Vi sætter en stor ære i at du bliver tilfreds med dine køb og vores betjening af dig som kunde. Derfor har vi også kvalificerede medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig, uanset hvilken form for hjælp du har brug for, når du skal udvælge det helt rigtige hjælpemiddel til at dække dit behov.

Vi lægger vægt på, at du får en god og personlig service, og derudover sørger vi for, at dine varer bliver sendt samme dag, som du bestiller dem, hvis du laver din bestilling inden kl. 13 på hverdage.

Du har naturligvis også fuld returret på dine varer, hvis det skulle vise sig, at du fortryder dit køb. På den måde kan du føle dig både tryg og sikker, når du bestiller dine hjælpemidler online hos LivetSomSenior. Vi har desuden e-handelsmærket, hvilket er din garanti for, at vores webshop er et sikkert sted for dig at købe dine hjælpemidler.

Vi vil gerne give dig ekstra fordele og tryghed

Hos LivetSomSenior.dk har vi indgået en samarbejdsaftale med Ældre Sagen. Ældre Sagen er en organisation, der arbejder for, at alle danskere skal have et godt liv – hele livet. Hvis du er medlem af Ældre Sagen kan du derfor handle hos LivetSomSenior med medlemsrabat. Klik her for at se hvordan du får rabatten når du køber på vores hjemmeside.

”For mange ældre er det en økonomisk omkostning, når der skal købes hjælpemidler. Vi samarbejder derfor med LivetSomSenior.dk, så du kan opnå medlemsrabat på dine køb.”

Søren Høyer, seniorkonsulent hos Ældre Sagen.

Kontakt vores kundeservice

Du kommer nemt i kontakt med vores kvalificerede medarbejdere i kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til os på alle hverdag mellem kl. 9:00 – 15:00. Du kan også sende en e-mail, så svarer vi indenfor 24 timer.

Ring til: 70 40 40 24

Send e-mail til: kontakt@livetsomsenior.dk

Vores kontoradresse er:

LivetSomSenior ApS
Haraldsborgvej 20
4000 Roskilde

CVR: 36425881

OBS: Der er intet salg fra adressen.

LivetSomSenior har også en svensk webshop

Skulle du få brug for at bestille et hjælpemiddel til en person, der bor i Sverige, så er du også meget velkommen til at besøge vores svenske webshop. Du finder vores svenske webshop på: www.shoppo.se

Gå til Shoppo

Medlem af E-mærket, CO2 Neutral og CSP mærket

1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk