Levering & fragt

Vi afsender pakker på alle hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 13 vil dine varer blive afsendt samme dag. GLS er ofte 1-2 hverdage om at bringe pakken til den ønskede adresse eller pakkeshop. Alle varer afsendes fra vores eget lager i Danmark.

Læs om levering af hvilestole nederst på denne side.

Levering af din pakke

Priser for levering

Køb over 600 kr.
Vi leverer dine varer på hjemmeadressen eller til en valgfri pakkeshop gratis når du køber for over 600 kr.

Køb under 600 kr.
Vi leverer dine varer på hjemmeadressen for 69 kr. Vi leverer dine varer til en pakkeshop for 49 kr.

Læs mere om vores leveringsmetoder

GLS-levering til hjemmeadressen

GLS leverer i hverdagene mellem kl. 9 og 17. Du modtager både en SMS og en e-mail fra GLS når pakken er på vej. Bemærk dog, at de ikke kan oplyse hvornår på dagen din pakke bliver leveret. Derudover skal du være opmærksom på, at der skal være et sted buddet kan stille pakken hvis ikke du er hjemme - for eksempel ved hoveddøren eller i en carport.

GLS-levering til pakkeshop

Hvis du vælger GLS-levering uden omdeling, skal du selv vælge en GLS Pakkeshop i nærheden af dig. Pakken vil blive sendt til pakkeshoppen og du får direkte besked pr. email og SMS når pakken ligger klar til afhentning. Du får desuden en email fra os med sporingsoplysningerne, så du kan følge pakken på GLS' hjemmeside.

Levering af hvilestole

Alle vores hvilestole leveres med fragtmand. Hvilestolen bæres helt ind i din stue, hvor den pakkes ud og tilsluttes. Emballagen tager vi med os når vi kører.

Den normale leveringstid på en hvilestol er 5-10 hverdage. Når du bestiller en hvilestol vil du blive ringet op og sammen aftaler vi hvornår hvilestolen leveres. Ring til vores kundeservice på 70 40 40 24 for at høre mere om leveringstider på otiumstole.

1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk