Hvor hurtigt sender I min bestilling?

Vi afsender pakker på alle hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 13 vil dine varer blive afsendt samme dag. GLS er ofte 1-2 hverdage om at bringe pakken til den ønskede adresse. Hvis du ønsker at få oplyst hvor hurtigt vi kan afsende en bestemt vare er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 40 40 24.

Levering af hvilestole

Hvilestole leveres med fragtmand. Den normale leveringstid på en hvilestol er 5-10 hverdage. Når du bestiller en hvilestol vil du efterfølgende blive ringet op og sammen aftaler vi hvornår hvilestolen leveres. Ring til vores kundeservice på 70 40 40 24 for at høre mere om leveringstider på otiumstole.

Levering af din pakke

Vi leverer dine varer uden beregning når du køber for over 600 kroner

Vi leverer dine varer uden beregning når du køber for over 600 kroner

Det koster levering når du køber for under 600 kroner

GLS-levering til hjemmeadressen koster 69 kroner

Du kan få leveret dine varer på din hjemmeadresse for 69 kroner. GLS leverer i hverdagene mellem kl. 9 og 17. Du modtager både en SMS og en e-mail fra GLS når pakken er på vej. Bemærk dog, at de ikke kan oplyse hvornår på dagen din pakke bliver leveret. Derudover skal du være opmærksom på, at der skal være et sted buddet kan stille pakken hvis ikke du er hjemme - for eksempel ved hoveddøren eller i en carport.

GLS-levering uden omdeling koster 49 kroner

Hvis du vælger GLS-levering uden omdeling, skal du selv vælge en GLS Pakkeshop i nærheden af dig. Pakken vil blive sendt til pakkeshoppen og du får direkte besked pr. email og SMS når pakken ligger klar til afhentning. Du får desuden en email fra os med sporingsoplysningerne, så du kan følge pakken på GLS' hjemmeside.

1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk