Guides

Hos LivetSomSenior ved vi, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige hjælpemidler der findes på markedet. Derfor lægger vi meget arbejde i at lave gode vejledninger, så du bliver bedre klædt på til at vælge det rigtige produkt til netop dit behov. På hvert produkt har vi en videovejledning og på udvalgte kategorier har vi guides.

Du kan enten vælge at se guiden som en video eller klikke på den grønne knap for at komme til vores skriftlige guide.

Vælg den rigtige rollator

I denne guide hjælper vi dig til at få valgt den rigtige rollator. Vi fortæller hvad du skal se efter før du køber en ny rollator.

Læs guiden - klik her

Vælg den rigtige kørestol

Står du overfor at skulle købe en kørestol for første gang? Her kan du se vores guide hvor vi forklarer hvad du bør se efter, så du får valgt en kørestol som passer til netop det behov du har.

Læs guiden - klik her

Sådan finder du den rette indkøbsvogn

Der findes mange forskellige indkøbsvogne på markedet. De er meget forskellige i både pris og funktioner. Her hjælper vi dig med at få valgt den bedste indkøbsvogn til dit behov.

Læs guiden - klik her

Guide til køb af kørepose

Som kørestolsbruger bør du have en god kørepose, så du kan holde varmen i de kolde måneder. Her hjælper vi dig med hvilken kørepose du bør vælge ud fra dit behov.

Læs guiden - klik her

Find den rigtige badestol

Vi guider dig om fordele og ulemper ved vores badestole, så du kan vælge den, som passer bedst til dit behov. En badestol er uundværlig når du bader.

Læs guiden - klik her

Vælg den rigtige dørtrinsløsning

Gør boligen seniorvenlig uden dørtrin. Få overblik over de forskellige løsninger du kan vælge - både midlertidige og permanente løsninger.

Læs guiden - klik her

Vælg den rigtige toiletforhøjer

Find den toiletforhøjer, der passer til dit behov. Der er både midlertidige og permanente løsninger, som kan forhøje toiletsædet med 5-15 cm, så det bliver lettere at sætte sig og rejse sig op igen.

Læs guiden - klik her

Vælg det rigtige læsestativ

Find det læsestativ som opfylder dit behov. Skal det bruges i sengen eller ved bordet? Til almindelige bøger, magasiner eller aviser? Skal din iPad også kunne stå i stativet?

Læs guiden - klik her

Gør badeværelset seniorvenligt

Få de bedste tips til at gøre badeværelset seniorvenligt. Bliv guidet til hvordan med med få midler kan indrette et seniorvenligt badeværelse.

Læs guiden - klik her

Vælg den rigtige rampe og opmål korrekt

Bliv klog på de forskellige muligheder for ramper og bliv guidet til hvordan du opmåler korrekt, så du får en ramper der passer til indgangspartiet.

Læs guiden - klik her

Vælg de rigtige møbelforhøjere

Der findes flere typer møbelforhøjere, som gør det lettere at sætte sig ned og rejse sig igen fra senge, sofaer og lænestole. Gør dit møbel op til 25 cm højere.

Læs guiden - klik her
1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk