Badestole & badebænke

Er du begyndt at blive dårligt gående anbefaler vi, at du anskaffer dig en badestol, badetaburet eller badebænk. Der sker hvert år mange faldulykker på badeværelset, og ulykker på badeværelset er ofte alvorlige, da badeværelset består af mange hårde elementer såsom badekar og håndvask.

Hvis du bruger en stol når du bader, bliver det en sikker og rar oplevelse. De badestole vi sælger, er udelukkende udviklet til brug i fugtige miljøer. Derudover har de alle skridsikre fødder, så de står godt og solidt fast på gulvet. De fleste modeller kan desuden justeres i højden, så du nemt kan indstille den til netop dine behov.

Hvis din brusekabine eller badekar ikke er så stort, eller også bliver brugt af andre, kan du med fordel vælge en sammenklappelig badestol. Dermed kan du nemt stille den til side, og tage den frem igen næste gang den skal bruges – uden at den optager unødig plads. Når du klikker dig ind på en stol kan du se, om den er foldbar. Vær desuden opmærksom på bredden af dit badekar når du vælger din badestol - den skal kunne stå fladt på bunden.
1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk