Himolla løftestol (Birkholm)

27.995,00 kr
Leveringstid: 5-10 arbejdsdageLeveringstid: 5-10 arbejdsdage
Leveringstid: 5-10 arbejdsdageLeveringstid: 5-10 arbejdsdage
  • Leveringstid: 5-10 arbejdsdage
    Leveringstid: 5-10 arbejdsdage
    Sort læder X
  • Leveringstid: 5-10 arbejdsdage
    Leveringstid: 5-10 arbejdsdage
    Rød læder X

* Påkrævede felter

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Otiumstol i særklasse – vores ’Rolls Royce’ model
Denne hvilestol fra tyske Himolla er i absolut topklasse – en af de bedste otiumstole på markedet. Kvalitet og design går hånd i hånd med siddekomforten. Ved første øjekast ligner Birkholm-stolen en helt almindelig lænestol, men inde i stolen skjuler der sig kraftige motorer, som giver dig et lille løft og gør din hverdag lettere.

Hvad adskiller Birkholm stolen fra vores andre otiumstole?
Birkholm stolen er topmodellen fra tyske Himolla, og hvis du vælger denne stol er du garanteret en optimal siddekomfort de næste mange år.

Birkholm-stolen adskiller sig fra vores andre otiumstole ved dens elegante design på drejbar fod. Denne stol ligner til forveksling en helt almindelig lænestol, og der er ingen, som kan se, at det er en ’fuld-løfte-stol’, som giver dig en hjælpende hånd i hverdagen. Denne stol giver dig friheden til at klare dig selv tilbage – du behøver ikke længere at være afhængig af andre.

Ved Birkhom otiumstolen kan vi fremhæve følgende:
- Topmodel med helt fantastisk siddekomfort
- Stå-op-hjælp
- Separat indstilling af ryg- og fodstøtte
- Elektrisk nakkeregulering
- Klassisk og strømlinet design

Birkholm-stolen kan alt det, som en moderne otiumstol skal kunne. Du kan indstille ryg- og fodskammel separat med den tilførende fjernbetjening. Du betaler lidt mere for Birkholm end vores andre modeller, men det vinder du til gengæld på komforten. Hvis du leder efter en basis-model på drejbar fod, så kan du i stedet se på model Venø, som er et billigere alternativ.

Otiumstol med ’stå-op-hjælp’
Otiumstolen Birkholm er en komfortabel seniorstol, som ud over at opfylde de almindelige behov for en lænestol også opfylder de ekstra behov, der opstår med alderen. Inde i stolen skjuler der sig en kraftig motor, som kan få hele stolen til at løfte sig. Dine hofter bliver langsomt skubbet opad samtidig med at dine fødder står på gulvet. Du kan holde i lænestolens armlæn hvis du har behov for ekstra støtte. Hvis kræfterne i ryg, mave, ben og hofter er svækkede kan dette blive en uundværlig hjælp i hverdagen.Indstil stolen i flere forskellige hvilepositioner
Hvilestolen har mange indstillingsmuligheder, så du kan finde den hvileposition, som passer til lige netop dig. Når du har sat dig komfortabelt i lænestolen kan du nemt indstille ryglænets position samt aktivere fodskamlen. Uafhængigt af ryggen kan fodskamlen også køres trinløst op. Det gør stolen ekstra behagelig at du kan indstille fodskammel og ryglæn uafhængig af hinanden.

Nakkestøtten indstilles også med fjernbetjeningen, så du nemt kan finde præcis den position som får dig bedst i hvile.Tilkøb trådløst batteri
Stolen leveres som standard med ledning, som tilsluttes en almindelig stikkontakt. Du kan tilkøbe et trådløst batteri, som gør at stolen kan stå frit uden at der skal ligge en ledning henover gulvet. Batteriet leveres med en ladestation. Batteriet sættes nemt ind i stolens bagside. Afhængigt af hvor meget du bruger stolen holder batteriet mellem 2-6 uger på én opladning.

Sort eller rød læderpolstring
Birkholm stolen leveres med sort eller rød læder polstring. Polstringen er klassisk og tidløs og passer flot ind i de fleste stuer. Læderet er indfarvet koskind. Det er en rigtig lækker blød kvalitet. Læder har den fordel, at det let kan tørres af med en fugtig klud. Læderpolstring er et klassisk valg, som bliver ved med at se flot ud i mange år. Stolen har en pladesokkel i børstet stål, som giver stolen et let udseende. Soklen står stabilt på gulvet og det er selve den polstrede del af stolen som drejer sig. Når stolens løftefunktion aktiveres vil drejefunktionen låses, så stolen ikke drejer væk.

Vælg mellem to størrelser
Birkholm-stolen leveres i to størrelser, nemlig lav og høj:

Størrelse       Lav Høj
Sædehøjde 42 cm 46 cm
Sædebredde      50 cm      50 cm
Sædedybde 50 cm 54 cm

Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Birkholm stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og bæres ind i din stue. Herefter pakker vi stolen ud og tilslutter den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Birkholm otiumstol i brug.

Hvad hvis jeg gerne vil returnere?
Som med alle vores andre produkter kan du naturligvis benytte dig af vores returret, hvis stolen ikke lever op til dine forventninger. Bemærk, at vi på stole kun tilbyder 14 dages returret. Når du modtager stolen må du afprøve den, som hvis du stod i en almindelig forretning. Vi kan desværre ikke tilbyde, at du får stolen på prøve i hjemmet i en fastsat tidsperiode. Hvis du ønsker at returnere stolen skal du kontakte vores kundeservice og sammen aftaler vi hvordan og hvornår stolen bliver afhentet på din adresse. Det koster 1.500 kr. at returnere stolen.

Himolla - tysk kvalitet gennem mere end 70 år
Otiumstolen Birkholm bliver produceret af Himolla i Tyskland. Deres produktion af polstrede møbler startede tilbage i 1948, og i dag er de en af Europas største producenter af polstrede møbler. Hvilestole er et af deres kerneområder, og med Birkholm stolen får du derfor garanti for at stolen har alle de funktioner, der kræves af en moderne otiumstol. Her er kvaliteten helt i top og der er selvfølgelig 5 års garanti på din nye hvilestol.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Varenummer: KONF-HIM-7927-74-H-LL24-sort

Info

Info

Siddehøjde Lav: 42 cm | Høj: 46 cm
Siddebredde 50 cm
Dybden på sædet Lav: 50 cm | Høj: 54 cm
Maksimal brugervægt 130 kg
Fjernbetjenings placering Højre side
Tilslutning 220 V

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk