Himolla løftestol (Venø)

18.995,00 kr

Lagerstatus: På lager

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Test

Hvilestol i elegant design med skjulte funktioner
Denne hvilestol er perfekt til dig, som søger en afslappende otiumstol i smukt design og med skjulte muligheder for at få et lille løft i hverdagen. Ved første øjekast ligner Venø-stolen en helt almindelig lænestol. Men inde i stolen skjuler sig kraftige motorer, som hjælper med at gøre din hverdag lettere.

Hvad adskiller Venø stolen fra vores andre otiumstole?
Venø-stolen adskiller sig fra vores andre otiumstole ved dens elegante design på drejbar fod. Når denne stol står i din stue er der ingen, som kan se, at det er en ’fuld-løfte-stol’, som giver dig en hjælpende hånd i hverdagen. Denne stol giver dig friheden til at klare dig selv tilbage – du behøver ikke længere at være afhængig af andre.

Venøstolen er et rigtig godt prisvenligt alternativ til dig, som har kigget på en firkantet løftestol, men gerne vil have en løftestol, som er lidt ’lettere’ i designet. Venø otiumstolen er et rigtig fint alternativ og en basis-model på drejbar fod.Otiumstol med ’stå-op-hjælp’
Otiumstolen Venø er en komfortabel lænestol, som opfylder de ekstra behov, der opstår med alderen. Inde i stolen skjuler der sig en kraftig motor, som kan få hele stolen til at løfte sig. Dette gøres nemt ved hjælp af en fjernbetjening, som er placeret på stolens højre side i en integreret lomme. Dine hofter bliver langsomt skubbet opad samtidig med at dine fødder står på gulvet. Du kan holde i lænestolens armlæn hvis du har behov for ekstra støtte. Hvis kræfterne i ryg, mave, ben og hofter er svækkede kan dette blive en uundværlig hjælp i hverdagen.I det øjeblik du med fjernbetjeningen begynder at løfte stolen vil den låse drejefunktionen, så stolen ikke glider rundt på vej op. Du skal dog være opmærksom på at stolen stadig kan dreje rundt når den er i almindelig position. Hvis du har meget dårlig balance kan du med fordel se på model Livø, som giver ekstra meget stabilitet.

Indstil stolen i flere forskellige hvilepositioner
Når du har sat dig komfortabelt i lænestolen kan du nemt indstille ryglænets position samt aktivere fodskamlen. Dette gøres ved hjælp af fjernbetjeningen, som sidder på stolens højre side. Ved at trykke på en enkelt knap kan du køre stolen tilbage i hvileposition. Uafhængigt af ryggen kan fodskamlen også køres op. Dette er utroligt behageligt efter en lang dag på farten eller hvis det er svært for dig at rejse dig og flytte til en anden lokation.

Ved at køre ryggen tilbage samtidig med at fodskamlen køres op kan du nemt omdanne stolen til en ’daybed’ og tage dig et tiltrængt hvil i løbet af dagen.Stolens polstring
Venø stolen kan leveres i sort læder af den fineste kvalitet. Læderet er indfarvet koskind og er en rigtig lækker blød kvalitet. Læder har den fordel, at det let kan tørres af med en fugtig klud. Læderpolstring er et klassisk valg, som bliver ved med at se flot ud i mange år.

Stolen leveres med en sort pulverlakeret stjernesokkel. Soklen står stabilt på gulvet og det er selve den polstrede del af stolen som drejer sig.

Stolens mål og størrelse
Venø lænestolen har følgende mål:

Sæde højde 45 cm
Sæde bredde 48 cm
Sæde dybde 54 cm

Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Venø stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og bæres ind i din stue. Herefter pakker vi stolen ud og tilslutter den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Venø otiumstol i brug.

Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark.

Hvad hvis stolen ikke passer?
Hos LivetSomSenior.dk vil vi gerne have, at du bliver glad for din nye stol. Når du køber en hvilestol hos os tilbyder vi derfor altid at du kan prøve din stol i 10 dage inden du beslutter dig. Hvis du i løbet af de 10 dage gerne vil have stolen ombyttet til en anden model, skal du blot kontakte os og herefter ombytter vi stolen. Hvis du fortryder dit køb kan du returnere hvilestolen.

Her kan du læse mere om vores ombytningsret.Himolla - tysk kvalitet gennem mere end 70 år
Otiumstolen Venø bliver produceret af Himolla i Tyskland. Deres produktion af polstrede møbler startede tilbage i 1948, og i dag er de en af Europas største producenter af polstrede møbler. Hvilestole er et af deres kerneområer, og med Venø stolen får du derfor garanti for at stolen har alle de funktioner, der kræves af en moderne otiumstol. Her er kvaliteten helt i top. Der er 5 års garanti på betræk og 2 år på øvrige dele.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Test

Varenummer: HIM-9061-76-V41-torronoir

Info

Info

Siddehøjde 45 cm
Siddebredde 48 cm
Dybden på sædet 54 cm
Løftefunktion Ja
Fjernbetjenings placering Højre side
Tilslutning 220 V
Produktgaranti 5 år på betræk og 2 år på øvrige dele

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk