Besøg vores showroom i Roskilde


Returnering

Showroom i Roskilde

Få hjælp til at vælge din otiumstol

Hvis du er i tvivl om hvilken hvilestol du skal vælge, vil vi som en start anbefale, at du orienterer dig på vores hjemmeside. Her har hver enkelt stol en grundig beskrivelse, mange billeder samt en video-demonstration.

Hjemmefra kan du altså i ro og mag blive godt orienteret om hvad de forskellige modeller kan tilbyde dig, og hvad der passer bedst til dit behov.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 70 40 40 24. Vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage fra 9-15. Vores dygtige medarbejdere er vant til at tilbyde telefonisk vejledning omkring valg af hvilestol.

Klik her for at se alle vores otiumstole.

Ring og aftal dit besøg i vores showroom

Smukt beliggende ved Roskilde Fjord finder du vores showroom med hvilestole. Her er alle vores modeller udstillet.

I vores showroom har du mulighed for at se, mærke, føle, røre og afprøve vores skønne hvilestole. Når du sammen med vores dygtige medarbejdere har fundet den stol, som passer til dig, så laver vi i fællesskab bestillingen og aftaler det praktiske omkring levering.

Det eneste du skal gøre er at ringe og booke en tid inden du kommer. Det gør du ved at ringe til vores kundeservice på 70 40 40 24 eller sende en e-mail til kontakt@livetsomsenior.dk.

Det er vigtigt at du ringer inden du kommer, så vi er sikre på at vi kan give dig den bedste oplevelse. Vi sørger for at der ikke er andre i showroomet samtidigt, så du har ro og fred til at se og afprøve stolene.

Klik her for at se alle vores otiumstole.

Adresse

Vores adresse er:

LivetSomSenior
Haraldsborgvej 20
4000 Roskilde

Parkering og adgangsforhold

Vi har gratis parkeringspladser lige ved døren. Du kan parkere lige foran indgangen og vi har niveaufri adgang overalt, så du kan også besøge os hvis du går med rollator eller sidder i kørestol.

Ring til os på 70 40 40 24 for at aftale et tidspunkt for dit besøg.

Bemærk, at vi kun har otiumstole i vores showroom. Alle øvrige varer i vores sortiment kan købes her på hjemmesiden, og bliver sendt hjem til dig med GLS.

Klik her for at se alle vores otiumstole.

1
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk