Farstrup Multiplus (5040)

31.895,00 kr
Leveringstid: Stof 5-10 hverdage & læder 4-6 ugerLeveringstid: Stof 5-10 hverdage & læder 4-6 uger

* Påkrævede felter

Leveringstid: Stof 5-10 hverdage & læder 4-6 uger

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Test

Dansk kvalitet og design i topklasse
Med denne skønne Farstrup Multiplus otiumstol går funktionalitet hånd i hånd med dansk design. Ved første øjekast ligner denne otiumstol enhver anden dansk møbelklassiker. Lysnet bøgetræ, flot polsterarbejde og et let, klassisk udseende. Men under stolen skjuler der sig en kraftig motor, som med en fjernbetjening styrer ryg, fodskammel og løftefunktion. Løftestolen er designet af den danske møbeldesigner Hans J. Frydendal.

Med andre ord er denne elektriske løftestol perfekt til dig, som værdsætter dansk møbelkunst og klassisk design, men som har fået behov for lidt ekstra hjælp i hverdagen.Elektrisk ’stå-op-hjælp’
På stolens højre side sidder der en fjernbetjening, som er nem at få fat i. På fjernbetjeningen er der 6 knapper, som styrer stolens elektriske funktioner. Ved at trykke på én af knapperne kan du få hele stolen til at løfte sig. Det er altså både sæde, ryg og armlæn, der løfter sig på. Stolens fire ben bliver stående solidt på gulvet. Når sædet løfter sig vil dine hofter langsomt blive skubbet op ad samtidig med at dine fødder bliver på gulvet. Det er denne funktion, som gør stolen til noget helt særligt. Hvis kræfterne i ben, hofter og knæ ikke længere er hvad de har været, ja så vil denne løftefunktion blive en uundværlig støtte i hverdagen og du kan genfinde noget af din selvhjulpenhed.Fuld afslapning med elektrisk ryg og fodskammel
På samme fjernbetjening finder du også de knapper, som styrer stolens elektriske ryg og fodskammel. Mange føler det behageligt at få løftet fødderne op fra gulvet. Især hvis du sidder meget i stolen i løbet af dagen. Ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen vil stolens fodskammel langsomt løfte dine fødder op til vandret position. Bemærk, at denne model har en dejligt bred fodskammel, hvor der er god plads til dine underben og fødder.Hvis du i løbet af dagen har behov for at tage et hvil, ja så kan du køre stolens ryg bagover. På den måde kan du nemt tage dig et lille hvil i stolen. Det kan være rigtig rart at du lige kan hvile lidt flere gange i løbet af dagen uden at du skal have hjælp til at komme ind i sengen og ligge.Både fodskammel og den elektriske ryg er trinløse, så du kan stoppe dem i den position du ønsker og finder mest behagelig.

Stolen leveres med en regulerbar nakkestøtte. Nakkestøtten er en pude, der hænger løst hen over stolens ryg.

Hvad adskiller Multiplus fra vores andre hvilestole?
Denne hvilestol adskiller sig primært på designet. Hvis du vælger denne hvilestol får du en elektrisk løftestol, som passer ind i de fleste stuer. I smukt, dansk design. Har du forelsket dig i designet, men ikke har brug for de elektriske funktioner kan du i stedet se på model Farstrup Plus 5910.

Hvis du søger en elektrisk hvilestol med mere voluminøs læderpolstring, vil vi anbefale dig at se på hvilestolen Møn fra tyske Himolla.

Vælg den polstring, du bedst kan lide
Farstrup Multiplus kan leveres med grå stofpolstring eller sort læderpolstring. Hvis du vælger det mørkegrå møbelstof får du en stol med det helt klassiske udtryk, som er utrolig behagelig og slidstæk. Stoffet kan holde til mange timers brug hver eneste dag.

Hvis du bedre kan lide udtrykket på en læderstol, kan du vælge det sorte læder, som er nemt at holde rent og pænt. Stolen kommer til at fremstå klassisk og tidsløs med den flotte læderpolstring.

Stellet på begge modeller er fremstillet i bøgetræ, som er behandlet med en lysnet lak. Det giver en smuk og holdbar overflade, som holder din stol smuk i mange år fremover. Hvis du bestiller Farstrup Multiplus med stofpolstring har du mulighed for at bestille en skånebetræk. Det er et tykt betræk med skridsikker bagside, som du ligger løst hen over stolens sæde. Betrækket er fremstillet i samme stof som stolen. Betrækket er vandtæt og kan derfor benyttes som inkontinensbetræk.

Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt Farstrup stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og bæres ind i din stue. Herefter vil vi pakke stolen ud og tilslutte den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye Farstrup Multiplus hvilestol i brug.

Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark. Stolen med grå stofpolstring har vi på lager og den kan derfor leveres til dig på 5 - 10 hverdage. Hvis du ønsker stolen med læderpolstring vil stolen bliver fremstillet specielt til dig, og du må derfor påregne en leveringstid på 4-6 uger.

Hvad hvis stolen ikke passer?
Hos LivetSomSenior.dk vil vi gerne have, at du bliver glad for din nye stol. Når du køber en hvilestol hos os tilbyder vi derfor altid at du kan prøve din stol i 10 dage inden du beslutter dig. Hvis du i løbet af de 10 dage gerne vil have stolen ombyttet til en anden model, skal du blot kontakte os og herefter ombytter vi stolen. Hvis du fortryder dit køb kan du returnere hvilestolen.Dansk kvalitet – hele vejen
Når du køber en stol fra Farstrup køber du samtidigt dansk kvalitet hele vejen fra design til færdigt produkt. Farstrup har rødder helt tilbage til 1910, hvor det blev grundlagt som et savværk. I 1918 begyndte den første stoleproduktion og i dag fremstilles alle deres stole stadig på Fyn. Når du modtager din nye Farstrup hvilestol, kan du trygt og behageligt sætte dig i en stol, som har været gennem flere faglærte hænder. Snedkere, polstrere og syersker har alle sammen bidraget til at fremstille din nye stol.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Test

Varenummer: KONF-FAR-5040

Info

Info

Siddehøjde 47 cm
Stolens højde 76 cm
Siddebredde 53 cm
Stolens udvendige bredde 70 cm
Dybden på sædet 51 cm
Maksimal brugervægt 125 kg
Løftefunktion Ja
Fjernbetjenings placering Højre side
Tilslutning 220 V

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk