Mobilex Puma Air rollator

2.995,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Terrængående rollator – med ekstra store lufthjul
Denne rollator er udstyret med ekstra store lufthjul, som gør den meget behagelig at gå med. De store lufthjul vil nemlig absorbere stød og rystelser fra vejens ujævnheder. Det betyder, at Puma Air er rigtig anvendelig på ujævne veje, som fx grusstier, brosten, ujævn asfalt osv. Denne rollator er terrængående og sikrer dig en optimal køreglæde. Du kan bruge det dejlige sæde til at tage et kort hvil når du er på farten eller hvis du fx venter på bussen eller venter i kø.

Brugervenlig rollator
Rollatoren er nem at anvende og du kan lave alle indstillinger uden brug af værktøj. Rollatorens skubbehåndtag kan indstilles fra 82-99 cm. Sædets højde over jorden er 59 cm, og du kan sætte dig ned og tage et velfortjent hvil mens du er på farten. Rygbøjlen gør det endnu mere komfortabelt. Ved hvert baghjul er der en lille trædepedal, som gør det let at passere kantstene eller andre forhindringer på din vej. På rollatorens forside er en taske, så du kan transportere dine indkøb hjem.

Rollatorens bremser sidder nemt tilgængeligt. Rollatoren bremser kortvarigt ved at trække op i bremserne og når de trykkes ned aktiveres parkeringsbremserne.

Lækkert design
Denne rollator har et utroligt lækkert design med en rigtig flot finish. Den er fremstillet i en stabil aluminiumsramme, som har fået en flot matsort lakering. De fine detaljer og den flotte forarbejdning gør rollatoren flot og eksklusiv at se på. På både stel og taske er der reflekser, som øger synligheden i de mørke vintermåneder.Nem at folde sammen og lægge i bilen
Puma Air er utrolig nem at folde sammen. Dette gøres ved at trække let op i stroppen på sædet, hvorefter rollatoren foldes sideværts sammen. På denne måde kan rollatoren stå af sig selv når den er foldet sammen. Rollatoren er nem at lægge ind i bilens bagagerum, så du altid kan have din rollator med på tur.

Den helt store udstyrspakkefølger med
Når du modtager din nye Puma rollator kan du glæde dig over alt til ekstra tilbehør, som følger med. I papkassen ligger nemlig både rygbølje, lukket taske, stokkeholder samt en kopholder. Alle tilbehørsdelene er nemme at montere, da de blot skal klikkes på – uden brug af værktøj.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 50x26x78 cm og vejer 11 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Herefter skal hjulene klikkes på og tilbehøret monteres. Alt sammen er ukompliceret og kan gøres uden brug af værktøj. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs om rollatorens specifikationer nedenunder.

Varenummer: MBX-312501

Info

Info

Vægt 9,6 kg
Forhjulenes diameter 29,5 cm
Baghjulenes diameter 29,5 cm
Håndtagshøjde (min) 82 cm
Håndtagshøjde (max) 99 cm
Afstand mellem håndtag 47 cm
Sædets bredde 43 cm
Sædets højde 59 cm
Udvendig bredde 65 cm
Mål sammenfoldet 26 cm
Maksimal brugervægt 150 kg
Medfølgende tilbehør Stokholder, kopholder, rygbøjle & taske
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk