Sidste frist for køb af julegaver er 17. december kl. 12 hvis de skal være fremme til tiden.
Alle køb foretaget frem til den 23. december byttes indtil 31. januar 2019.

×

Mobilex Gepard - letvægtsrollator i kulfiber (5,3 kg.)

4.200,00 kr

På lager - 1-2 dages leveringstid

 

Gepard er en rollator fremstillet i kulfiber, og som derfor vejer væsentligt mindre end normale rollatorer. Hvor en gennemsnitlig rollator tit vejer omkring 8 kg vejer Gepard kun 5,3 kg. Derfor kræver den væsentligt færre kræfter at skubbe - og så har den selvfølgeligt alle de gode egenskaber, som man kan forvente af en rollator i denne prisklasse:

Nem at pakke sammen
Rollatoren kan hurtigt og nemt klappes sammen. Man trækker blot i håndtaget midt på sædet, og den lukker sig så sideværts sammen. Den røde lås på forstellet sørger for, at den holder sig sammenklappet under transport.

At den lukkes sideværts sammen betyder desuden, at den kan stå oprejst selvom den er pakket sammen. Derfor er det f.eks. særdeles nemt at lukke den sammen, åbne bagagerummet, og så lægge den ind bag i bilen.

Store gummihjul
Rollatorens hjul har en diameter på hele 20 cm, og er belagt med en blød men fast gummi-overflade. De egner sig fortrineligt til brug både indenfor og udendørs. Hjulene låses ved hjælp af de to nemt tilgængelige bremsehåndtag.

Indkøbstasken kan tages af
Hvor andre rollatorer har en fast kurv, er den på Gepard udskiftet med en aftagelig indkøbstaske. Den hægtes blot af krogene, og derefter kan du bære den seperat. Indkøbstasken har to gode hanke.

Specifikationer

Bredde (åben / sammenfoldet)     61 cm. / 22,5 cm.
Sædebredde 46 cm.
Sædehøjde 62 cm.
Højde på skubbehåndtag 74 - 102 cm.
Maks. belastning 150 kg.
Vægt 5,3 kg.

Geparden har en rygbøjle som følger med. 

Varenummer

Detaljer

Varenummer: 312401