Mobilex Gepard - letvægtsrollator i kulfiber (5,3 kg)

3.995,00 kr
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Gepard er en rollator fremstillet i kulfiber, og derfor vejer den væsentligt mindre end normale rollatorer. En gennemsnitlig rollator vejer omkring 8 kg men Gepard vejer kun 5,3 kg. Hvis du søger en letvægtsrollator er Gepard det oplagte valg for dig. På grund af den lave vægt kræver den væsentligt færre kræfter at skubbe - og så har den selvfølgeligt alle de gode egenskaber, som man kan forvente af en rollator i denne prisklasse.

Hvis vægten ikke er afgørende for dig kan du se på modellen Mobilex Leopard. Den har samme design, men er i stedet fremstillet af aluminium, og er derfor tungere. Ved Leopard sparer du omkring 2.000 kr., men til gengæld vejer den 7,6 kg.

Brug den både indendørs og udendørs
Denne rollator kan både bruges indendørs og udendørs. Hjulenes størrelse gør at den er velegnet til brug begge steder. Vi anbefaler ikke at du bruger den samme rollator ude og inde, da en udendørsrollator bliver snavset og dette snavs kommer ind i din bolig.

Hvis du skal bruge Gepard rollatoren indendørs anbefaler vi, at du tilkøber en bakke, som nemt og hurtigt ’omdanner’ sædet til en bakke. På den måde kan du transportere en kop kaffe, en tallerken med mad, telefonen eller dine briller rundt mellem rummene i din bolig. Så har du altid begge hænder frie når du går med rollatoren.

Vælg den størrelse som passer dig bedst og indstil den korrekt
Rollatoren kommer i to størrelser – small og medium. Forskellen på de to størrelser er rollatorens højde. Størrelse small har en sædehøjde på 55 cm og størrelse medium har en sædehøjde på 62 cm. Derudover er intervallet for håndtagenes indstillingshøjde forskellige.

Du finder den rigtige højde ved at lade armene hænge løst ned langs siden og måle højden op til håndleddet. Du skal vælge den størrelse, hvor dit håndleds højde passer ind i.

Håndtagene kan nemt og hurtigt indstilles til den rigtige højde. Det kan gøres uden brug af værktøj.Nem at pakke sammen
Rollatoren kan hurtigt og nemt klappes sammen. Man trækker blot i håndtaget midt på sædet, og den lukker sig så sideværts sammen. Den røde lås på forstellet sørger for, at den holder sig sammenklappet under transport.

At den lukkes sideværts sammen betyder desuden, at den kan stå oprejst selvom den er foldet sammen. Det er meget praktisk hvis den skal ind i bagagerummet, da den kan stå oprejst mens man låser bilen op, åbner bagagerummet og så lægge den ind bag i bilen.

Store gummihjul
Rollatorens hjul har en diameter på hele 20 cm, og er belagt med en blød men fast gummi-overflade. De egner sig fortrinligt til brug både indenfor og udendørs. Hjulene låses ved hjælp af de to nemt tilgængelige bremsehåndtag.

Medfølgende tilbehør
Når du køber Gepard-rollatoren leveres den med følgende tilbehør:

- Stokkeholder
- Indkøbstaske
- Rygbøjle

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 83x67x23 cm og vejer 7,5 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs om rollatorens specifikationer nedenunder.

Varenummer: KONF-MBX-312401

Info

Info

Vægt 5,3 kg
Forhjulenes diameter 20 cm
Baghjulenes diameter 20 cm
Håndtagshøjde (min) Small: 66 cm | Medium: 74 cm
Håndtagshøjde (max) Small: 86 cm | Medium: 102 cm
Afstand mellem håndtag 46 cm
Sædets bredde 46 cm
Sædets højde Small: 55 cm | Medium: 62 cm
Udvendig bredde 61 cm
Mål sammenfoldet Small: 66 x 66 x 23 cm | Medium: 74 x 66 x 23 cm
Maksimal brugervægt 150 kg
Medfølgende tilbehør Taske, stokkeholder & rygbøjle
Materiale Kulfiber
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder
HMI-nummer 89435

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk