TrustCare Let's Fly - elegant udendørs-rollator (inkl. taske)

2.995,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Svenske Trust har gennem mange år været kendt for deres banebrydende design-rollatorer – og Let's Fly er ingen undtagelse. Her får du en rollator hvor der er tænkt over alle detaljerne. Smukt og strømlinet design går hånd i hånd med god funktionalitet.

Store hjul og gode bremser
Rollatoren har ekstra store forhjul, som gør den god at køre med på ujævnt underlag. Baghjulene har derudover indbygget affjedring, så du får den optimale komfort når du går med rollatoren. Samtidigt er der lagt meget arbejde i at gøre bremserne endnu bedre. Læg desuden mærke til hvordan bremsekablerne er ført inde i rørerne. Det får både rollatoren til at fremtræde pænere, men det betyder også at der ikke hænger løse bremsekabler som kan sidde fast i for eksempel træer og buske.

Sædet giver dig mulighed for en pause undervejs
Let's Fly er udstyret med et sæde, så du kan tage dig et hvil undervejs. Det kan være rigtig rart tage en lille pause selvom der ikke er en bænk i nærheden. Brug fx sædet når du venter på bussen eller i køen i supermarkedet. Sædet er i et flot flettet mønster og fremstillet i kunstlæder, så det tåler det danske omskiftelige vejr.

Der medfølger en praktisk taske
Når du køber din Trust Let's Fly hos LivetSomSenior får du en gratis taske med i købet til en værdi af 280 kr. Du skal blot vælge den ønskede farve på rollatoren og lægge den i kurven, og så sørger vi for også at sende dig en god taske til rollatoren.Hvorfor skal du vælge Let's Fly?
Trust Care Let's Fly er en videreudvikling af modellen Let's Go Out. Forskellen på de to modeller findes primært i stellet. Hvis du vælger Let's Fly får du en ramme som er konstrueret i ét stykke, hvilket giver en stabil rollator der også fremtræder endnu mere elegant - helt uden plastik-samlinger eller svejsninger.

Derudover er bremsernes udformning også bedre på Let's Fly. Endeligt er forhjulene gjort mere stabile. Du kan derfor med fordel vælge Let's Fly, hvis du ønsker en rollator i et flot design med forbedrede funktioner.

Vælg din ønskede farve
Vi kan levere Trust Let's Fly i hele fem forskellige flotte farver. Vælg mellem en flot og skinnede hvid, den elegante champagne, den klassiske grå eller den flotte røde. Der er en farve til alle – vælg blot den du synes bedst om.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 67x24x86 cm og vejer 8 kg. Det er altså en relativt stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs mere om rollatorens specifikationer herunder.

Varenummer: KONF-TC-0220

Info

Info

Vægt 6,9 kg
Forhjulenes diameter 24,5 cm
Baghjulenes diameter 20 cm
Håndtagshøjde (min) 77 cm
Håndtagshøjde (max) 91 cm
Sædets bredde 40 cm
Sædets højde 60 cm
Udvendig bredde 59 cm
Mål sammenfoldet H:82 cm x L:67 cm x B:26 cm
Maksimal brugervægt 130 kg
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 11199-2:2005 og CE mærket
HMI-nummer 103628

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk