Carl Oscar - udendørs rollator med store hjul

3.995,00 kr
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

En rollator med uovertruffen stabilitet
Carl Oscar er en rollator, som har været på markedet gennem mange år. Den produceres af den svenske virksomhed Human Care AB, som er kendt for at levere produkter i god, gedigen kvalitet.

Vælg store luftfyldte dæk eller massive gummihjul
Alle rollatorer i vores sortiment har massive gummihjul – undtagen Carl Oscar, som skiller sig positivt ud ved at kunne fås med behagelige lufthjul. Hjulene er ekstra store både foran og bagpå. Luftgummihjul gør en rollator væsentligt mere stødabsorberende, og du vil hurtigt erfare at den kører væsentligt bedre på steder som i parker, henover brosten og andre lignende ujævnheder. Carl Oscar har derfor en kørekomfort som er helt i topklasse – du får ikke en rollator, som er mere stabil og behagelig at gå med.

Kombinationen af luftfyldte dæk og den ekstra store hjulstørrelse, gør denne rollator til den mest terrængående rollator i vores sortiment. Hvis du søger en udendørs rollator, som ikke er helt så terrængående, så kan du se på model Mobilex Lion. Den er også meget stabil med ekstra store forhjul.

Du kan også vælge Carl Oscar med massive gummihjul. Det har den fordel at du ikke kan punktere når du kører med dem.

Sæde, trådkurv og stokkeholder
Carl Oscar her et stort og stabilt sæde, så du kan tage dig et hvil undervejs. Når man er afsted med sin rollator er det ikke altid at der er mulighed for at holde en lille pause. Idet Carl Oscar har et sæde kan du altid få et lille hvil hvis du trænger til det. Det eneste du skal huske er at aktivere parkeringsbremsen inden du sætter dig ned.

Hvis du skal bruge rollatoren til at gøre dine daglige indkøb anbefaler vi at du tilkøber en trådkurv. Trådkurven sættes foran på rollatoren og kan godt rumme daglige indkøb, som fx brød, mælk og pålæg.

Hvis du bruger stok kan du tilkøbe en stokkeholder, så du altid har en stok ved hånden når du er på farten med din rollator.Hurtig og nem at klappe sammen for transport
Det er efterhånden normen at alle rollatorer er sammenklappelige, og Carl Oscar er ingen undtagelse. Den kan nemt og hurtigt klappes sammen så den kan medbringes i bilens bagagerum.

Som det ses på billederne og i vores video lukkes den sidelæns sammen. Det betyder, at den kan stå oprejst selv i sammenklappet tilstand.

Når kvalitet og funktioner er vigtigere end design
Indrømmet - mange vil nok mene at Carl Oscar rent designmæssigt ikke er blandt de pæneste rollatorer. Ikke desto mindre får du en ekstraordinært stabil rollator.

Den høje kvalitet og gode stabilitet er desuden også en af årsagerne til at mange af landets kommuner har gjort brug af Carl Oscar rollatoren gennem mange år.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 80x80x30 cm og vejer 13 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs om rollatorens specifikationer nedenunder.

Varenummer: KONF-HMN-1222140

Info

Info

Vægt 10 kg
Forhjulenes diameter 30 cm
Baghjulenes diameter 30 cm
Håndtagshøjde (min) 77 cm
Håndtagshøjde (max) 95 cm
Afstand mellem håndtag 45 cm
Sædets højde 62 cm
Udvendig bredde 63 cm
Mål sammenfoldet H: 78 cm | L: 82 cm | B: 25 cm
Maksimal brugervægt 150 kg
Materiale Stål
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk