ByAcre Overland Udendørs rollator med store hjul

4.595,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Smart og praktisk udendørs rollator med store luftgummihjul – skabt til udflugter i naturen. Her går design og funktionalitet hånd i hånd.

Udendørs rollator i slidstærke materialer
ByAcre Overland er en rollator i særklasse. Den er fremstillet til at bruge i naturen og kan klare alt terræn. Den er fremstillet i i solide, slidstærker materialer, som holder i mange år. Den er opbygget af en kulfiberramme, som er 5 gange stærkere en stål. Så når du kører i ujævnt terræn tager rammen ikke skade.

De store slidstærke luftgummihjul har en uovertruffen affjedring, som giver en behagelig gang med rollatoren. Hjulene er store og brede, og sætter sig derfor ikke fast i ujævnt og blødt underlag. De forseglede lejer gør, at du kan køre i alt slags vej uden at bekymre dig om at ødelægge rollatorens kuglelejer. Du kan sågar køre i vandkanten på din yndlings strand uden at bekymre dig om din rollator.

Du skal vælge ByAcre Overland, hvis du søger en rollator, som du kan bruge alle steder – skov, strand, parker, brosten, kantstene, toppede brosten, mudder, sne eller hvad du ellers kan møde på din vej.

Nem at løfte i bilen
ByAcre Overland er nem at folde sammen og den er nem at løfte ind i bagagerummet på din bil. Takket være den solide kulfiberramme vejer hele rollatoren kun 6,7 kg. Til sammenligning vejer andre udendørs rollatorer med luftgummihjul 10 kg. ByAcre er derfor en meget let rollator. Det er især afgørende, hvis du eller din ægtefælle ofte løfter rollatoren op i bilens bagagerum. Der er det helt afgørende, at rollatoren ikke vejer meget. Rollatoren foldes nemt sammen. Du trækker blot op i den lille strop på sædet, og så vil rollatoren foldes sidelæns sammen. Rollatoren kan stå af sig selv når den er foldet sammen.

Vælg mellem to elegante farver
Overland er designet som en rollator, der nemt blender ind i naturens farver. Du kan vælge mellem den flotte grønne farve, som leder tankerne hen på den klassiske britiske Landrover Defender. Du kan også vælge den harmoniske brune – Bentley Brown. Begge farver er utroligt smukke og passer smukt ind i naturen.Standard udstyr og mulighed for tilkøb
Når du modtager rollatoren er den fuldt samlet og den er derfor nem at gå til. Til rollatoren medfølger et lille gummibånd, som sørger for at rollatoren holdes samlet når den er klappet sammen – den forhindrer altså at rollatoren åbner sig mens man fx bærer den op i bilens bagagerum.

Derudover har du flere muligheder for at vælge ekstra udstyr, som mange har glæde af. Som til mange andre rollatorer kan du købe en rygbøjle, som nemt monteres på rollatoren. Dette gøres uden brug af værktøj. Rygbøjlen giver en god støtte til den nederste del af ryggen når du tager dig et hvil på rollatoren. Klik her for at se rygbøjlen.

Der findes også en stokkeholder, som nemt klikkes på stellet. Den gør, at du nemt kan klikke din stok fast, så du altid har den med på farten. Det er noget, som mange er glade for. Klik her for at se stokkeholderen.

Hvis du skal transportere din rollator på længere strækninger eller rejse med den, så anbefaler vi at du tilkøber en rejsetaske. Det er den bedste måde at beskytte din rollator når du er på farten. Rejsetasken er fremstillet i kraftige materialer og passer 100% til ByAcre Overland. Klik her for at se rejsetasken.

Sidste men ikke mindst kan du tilkøbe en lille pumpe, så du altid har mulighed for at pumpe ekstra luft i de store luftgummihjul. Pumpen er nem at have med i tasken, og den fylder ikke meget. Klik her for at se luftpumpen.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 87x87x26 cm og vejer 8,9 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs om rollatorens specifikationer nedenunder.

Varenummer: KONF-BYA-5713504001736

Info

Info

Vægt 6,7 kg
Forhjulenes diameter 25 cm
Baghjulenes diameter 25 cm
Håndtagshøjde (min) 85 cm
Håndtagshøjde (max) 95 cm
Afstand mellem håndtag 44 cm
Sædets bredde 47 cm
Sædets højde 62 cm
Udvendig bredde 66 cm
Mål sammenfoldet H:86 x L:73 x B:25 cm
Maksimal brugervægt 150 kg
Medfølgende tilbehør Elastik til at lukke
Materiale Kulfiber
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk