Dietz Taima XC med lufthjul

3.595,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Dietz Rollator Taima XC en er robust udendørs rollator med store luftgummihjul beregnet til brug i uvejsomt terræn. Med andre ord: En rigtig solid offroad rollator. Den er fremstillet i et aluminiumsstel i en flot rødmetal pulverlakering og er som standard udstyret med både holder til stok og et stort praktisk indkøbsnet.

Store luftgummihjul giver fantastisk komfort
Taima XC har store luftgummihjul, som giver en helt fantastisk komfort. Til trods for dens store robuste stel med kraftige hjul, så vejer hele rollatoren kun 9,1 kg. I kombination med de store luftfyldte hjul, er Taima særdeles velegnet til udendørs brug i uvejsomt terræn. Det er en virkelig dejlig rollator at køre med og hvis du er vant til en rollator med små massive hjul, så vil du opleve en kæmpe forskel, idet luftgummihjulene absorberer rystelser og ujævnheder og sikrer en meget mere behagelig gang. Rollatoren er rigtig god på ujævne stier, brosten, kantstene, toppede brosten eller ujævne stier.

Skal jeg vælge luftgummihjul eller massive dæk?
Det er uhyre sjældent, at vi hører om punkteringer, men hvis du alligevel er en smule betænkelig ved risikoen for et fladt dæk, så kan du med fordel kigge nærmere på den tilsvarende model - blot med store massive PU dæk. Den har næsten samme komfort. Klik her for at se Dietz Taima XC rollatoren med massive PU dæk.

De dæk og slanger, der er monteret på Taima rollatoren er præcis samme type, som sidder på små børnecykler. Så hvis uheldet er ude vil din lokale cykelsmed altid kunne hjælpe dig med at lappe den.Tilkøb rygstøtte for ekstra komfort
Når du har besluttet dig for at din nye rollator skal være en Dietz Taima skal du overveje om du vi tilkøbe en rygstøtte. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe en behagelig polstret rygstøtte til Dietz Taima XC. Den er nem at montere på rollatoren. Den giver en god støtte når du sidder på rollatoren.

Fordelene ved Dietz Taima XC - Off-road rollatoren
- Kraftig udendørs rollator, som kun vejer 9,1 kilo
- Max. personvægt 150 kilo
- Ekstra store luftgummihjul, som gør det nemt at forcere forhindringer i terrænet
- Ergonomiske håndtag, som kan indstilles i højden
- Nem at klappe sammen
- Foldes sidelæns sammen
- Reflekser på sider og front
- Leveres med holder til stok og indkøbsnet
- Forsynet med trædepedal, som gør det nemt at forcere kantsten og lign.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Varenummer: DTZ-200107

Info

Info

Forhjulenes diameter 30 cm
Baghjulenes diameter 30 cm
Håndtagshøjde (min) 85 cm
Håndtagshøjde (max) 95 cm
Sædets bredde 45 cm
Sædets højde 61 cm
Maksimal brugervægt 150 kg
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk