BeloCare EasyGo12 kørestol

1.595,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Prisvenlig transportkørestol med ekstra små hjul – perfekt til de korte ture i kørestol.

Prisvenlig basis kørestol med små hjul
EasyGo12 er en solid basis kørestol, der passer perfekt til de korte ture eller et midlertidigt behov. Kørestolen har de mest basale funktioner og der er ikke overflødige funktioner, som komplicerer brugervenligheden. Du kan trygt sætte dig til rette i EasyGo12 da den er fremstillet i solide materialer og godkendt til en brugervægt på hele 110 kg.

Vi anbefaler at bruge kørestolen på korte ture fx i forbindelse med tandlæge-, restaurant-, teater-, optiker- eller lægebesøg. Den kan også anvendes hvis du midlertidig har behov for at blive kørt rundt, fx på grund af en sportsskade eller operation. På grund af de små hjul er kørestolen nem at komme rundt med, da den ikke fylder meget. De små hjul er bedst egnet til at køre på jævne overflader som fx asfalt.

Pænt og stilrent design
EasyGo12 er fremstillet i kraftigt stål, som er lakeret i matsort. Det giver kørestolen et flot og diskret look. De to armlæn har en fin polstring og sædet er behageligt at sidde på. Når du bruger kørestolen kan du sætte dine fødder på de to benstøtter, så bliver køreturen mere behagelig.Nem at komme rundt med og folde sammen
Kørestolen har en sædebredde på 45 cm, som er en standard bredde, der passer til de fleste. Kørestolens udvendige bredde er 60 cm. EasyGo12 er nem at folde sammen og lægge ind i bagagerummet på bilen. Kørestolen vejer 18,5 kg.

EasyGo24 er udstyret med massive punkterfri dæk – både foran og bagved. Når du bruger EasyGo12 behøver du derfor ikke at bekymre dig for at punktere.

Kørestolens parkeringsbremser sidder nemt tilgængeligt for brugeren. De er nemme at anvende – både for brugeren eller en hjælper.

Tilkøb antitip og pude
EasyGo12 leveres med to trædepedaler, som gør det lettere at tippe kørestolen ved fx kantstene eller andre forhindringer. Du kan tilkøbe en anti-tip beskyttelse, som beskytter kørestolen mod at tippe bagover. Anti-tippen monteres i stedet for den ene trædepedal.

Du kan gøre kørestolen endnu mere komfortabel ved at tilkøbe en siddepude i skum. Den lægges blot på sædet.

Du kan vælge en anti-tip og pude som en tilkøbsmulighed øverst på denne side.

Når du modtager kørestolen
Når du modtager kørestolen kommer den i en papkasse der måler 78 x 78 x 28 cm og vejer 21 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Vi anbefaler, at du vælger at få den leveret på din hjemmeadresse.

Efter modtagelse skal du blot løfte kørestolen ud af papkassen og folde den ud. Derefter skal de to benstøtter klikkes på, og så er den klar til brug. Det hele gøres uden brug af værktøj.

Varenummer: MBX-275045

Info

Info

Vægt 18,5 kg
Maksimal belastning 110 kg
Materiale Stål
Farve Sort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk