ICON kørestol – let og kompakt med store hjul

4.395,00 kr
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Let og kompakt kørestol med store hjul
Her får du en kørestol, som er let og meget kompakt. Kørestolen vejer kun 12,5 kg og er derfor helt ideel som transportkørestol, der er nem at få ind og ud af en bil. Til sammenligning vejer en almindelig kørestol 16-20 kg. Du vil hurtigt opleve at kørestolen er rigtig god til transport under fx tandlæge-, læge-, optiker- restaurant- og familiebesøg. Kørestolen er også perfekt som rejse-kørestol eller en tur i sommerhuset. Ud over dens praktiske anvendelse har ICON kørestole også et flot og luftigt design, som de fleste vil synes om.

Aftagelige fodstøtter og justerbare armlæn
Kørestolen har aftagelige fodstøtter. Når du skal sætte dig i kørestolen kan de nemt svinges ud til siden, så du får fuld adgang til at stå foran kørestolen inden du sætter dig ned. Efterfølgende kan du svinge fodstøtterne ind og hvile dine fødder på dem.

Højden på kørestolens armlæn er nemme at justere. Det gøres nemt og sikkert, så du kan finde den højde, som giver den bedste siddestilling til netop dig.

Derudover har kørestolen også bremser oppe ved skubbehåndtagene. Det gør at en ledsager kan bremse kørestolen når man går med den. Parkeringsbremsen aktiveres også oppe ved skubbehåndtagene.Vælg mellem to bredder
Når du har besluttet dig for at din nye kørestol skal være en ICON letvægts-kørestol, skal du beslutte hvilken bredde vi skal levere den i.

Kørestolen fås nemlig i to bredder:

45 cm og 50 cm.

Det er det indvendige mål imellem de to armlæn. For at finde målet anbefaler vi at du sætter dig på en almindelig stol og måler bredden. Husk at tage højde for at der skal være plads til overtøj, hvis kørestolen skal bruges udendørs.

Kørestolens tekniske data

Siddebredde 45 cm 50 cm
Siddedybde            43 cm            43 cm
Siddehøjde 47 cm 47 cm
Udv. bredde 69 cm 74 cm
Vægt 12,2 kg 12,5 kg
Maks. brugervægt 125 kg 125 kg


Bærestrop gør den nem at transportere
ICON kørestolen er en transportkøresol, og den egner sig rigtig godt til at have med i fx en bil. Kørestolen er nem at klappe sammen. Det gøres sideværts og kørestolen kan stå af sig selv når den er foldet sammen. Derudover har den en bærestrop, som gør at man nemt kan løfte kørestolen, hvis den fx skal bæres ud i en bil.Tilkøb anti-tip
ICON kørestolen leveres med to trædepedaler, som gør det lettere at tippe kørestolen, hvis du skal op over en kantsten eller andre forhindringer. Du kan tilkøbe en anti-tip beskyttelse, som beskytter kørestolen mod at falde bagover. Anti-tip monteres i stedet for den ene trædepedal. Vælg anti-tip som en tilkøbsmulighed øverst på denne side.

Når du modtager kørestolen
Når du modtager kørestolen kommer den i en papkasse der måler 71 x 78 x 37 cm og vejer 13,5 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Vi anbefaler at du vælger at få den leveret på din hjemmeadresse.

Efter modtagelse skal du blot løfte kørestolen ud af papkassen og folde den ud. Derefter skal de to baghjul og de to benstøtter klikkes på, og så er den klar til brug.

Varenummer: KONF-REH-RWL35D4IB3

Info

Info

Diameter Baghjul: 22 x 1 3/8 (37-489)
Vægt 45 cm vejer 12,2 kg & 50 cm vejer 12,5
Maksimal belastning 125 kg
Materiale Aluminium
Farve Ice blue

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk