Letvægts-kørestol, fås i fem bredder (Dolphin)

4.495,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Letvægts-kørestol i høj kvalitet
Kørestolen er konstrueret med en sølvfarvet ramme i aluminium, som hjælper til at holde vægten væsentligt lavere end ved de fleste andre kørestole. Den lavere vægt er en fordel uanset om den skubbes af en ledsager, eller om du selv kører den med armene.

Alle øvrige dele - sæde, ryglæn, armlæn og skubbehåndtag - har en elegant, sort farve.

Nem indstilling af armlæn og skubbehåndtag
For at give den bedst mulige komfort er det muligt at ændre højden på armlænene. Indstillingen sker nemt ved at holde en knap inde mens armlænet køres op eller ned til den højde, som du føler passer dig bedst.

Det samme princip gælder for skubbehåndtagene som ligeledes kan indstilles i højden. Det er en fordel hvis der er flere forskellige der skal skubbe kørestolen.

Derudover kan begge armlæn klappes bagover. Det er særligt en fordel hvis du skal flytte dig fra en seng eller en almindelig stol til kørestolen, da det så kan gøres sidelæns. Når du klapper armlænet bagover kan du desuden også hægte det helt af kørestolen.Kan klappes sammen under transport
Kørestolen er sammenklappelig, og selve det at lukke den sammen tager kun et øjeblik. Det gør den nem at have med i bilen.

De store baghjul har en kliklås så de kan klikkes af kørestolen. Dermed bliver det endnu lettere at pakke kørestolen sammen, og den kan være i langt de fleste personbilers bagagerum. Benstøtterne kan også afmonteres uden brug af værktøj.

Andre indstillingsmuligheder
Det er muligt at ændre både sædehøjden og sædedybden på kørestolen.

Højden reguleres ved at ændre på hvor højt på stellet hjulene er monteret. Samtidigt flyttes forhjulets placering i forgaflen. Bemærk i den forbindelse at for at få kørestolen så langt ned som muligt kræver det mindre forhjul.

Derudover kan du også ændre på sædets dybde. Dybden kan være fra 42 til 48 cm, og den korteste indstilling svarer til en normal spisebordsstol.

Der medfølger en pude til kørestolen. Puden er forberedt til at blive gjort kortere hvis man ønsker en mindre sædedybde. Derfor vil du altså opleve at den stikker lidt udover sædet som standard. Hvis du beslutter dig for at standard-dybden passer fint skal du efterfølgende tage betrækket af puden, og der vil du se at der er lavet riller i skummet så du nemt kan afkorte til den passende længde. Bagefter sætter du betrækket på igen, og nu har du en pude som passer perfekt til den dybde du vil have kørestolen i.

Vælg mellem fem forskellige bredder
Den rette bredde på en kørestol varierer fra person til person. Vi kan derfor levere kørestolen i fem forskellige bredder. Vi anbefaler at du måler hvor meget din bagdel fylder når du sidder ned. Dette gøres lettest ved at sætte sig på en flade med god plads (fx en sofa). Herefter måles afstanden på det bredeste punkt mellem dine hofter.

Hvis målet for eksempel er 43 cm skal du tage en kørestol i næste mulige størrelse - altså 44 cm. Samtidigt skal du tage højde for at sædets bredde også har betydning for kørestolens samlede bredde.

Den mest solgte bredde indenfor kørestole er 44 cm.

Tekniske data


Siddebredde 40 cm 44 cm 48 cm 51 cm 57 cm
Siddedybde            42 - 48 cm            42 - 48 cm            42 - 48 cm            42 - 48 cm            42 - 48 cm
Siddehøjde 52 cm 52 cm 52 cm 52 cm 52 cm
Udv. bredde 60,3 cm 64,3 cm 68,3 cm 71,3 cm 77,3 cm
Vægt 15,6 kg 15,9 kg 16,2 kg 16,7 kg 22,6 kg
Maks. brugervægt 150 kg 150 kg 150 kg 150 kg 200 kg
Pris 4.495 kr. 4.495 kr. 4.495 kr. 4.695 kr. 5.995 kr.

Bemærk
Under betaling er det vigtigt at du vælger "GLS med omdeling". På grund af kassens størrelse kan kørestolen kun blive sendt til din hjemmeadresse, og kun med GLS. Leveringen er gratis.

Kørestolen er godkendt i forhold til ISO 7176-19. Det betyder at den er godkendt til fastspænding i biler, og at der må sidde en person i kørestolen under kørsel. Denne godkendelse gælder for bredderne 40, 44, 48 og 51 cm.Varenummer: KONF-MBX-271340

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk