TrustCare Lets Shop (kombineret rollator og indkøbsvogn)

3.295,00 kr

Ikke på lager

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Vi har mange kunder, som efterspørger en rollator, som har en større taske, da de gerne vil bruge den når de handler ind.

De ønsker har svenske TrustCare lyttet til, og på den baggrund har de udviklet denne flotte rollator, som i det daglige virker som en kombination af en rollator og en indkøbsvogn. De har kombineret et flot design, en stabil konstruktion og en stor og rummelig taske. Lets Shop er et unikt produkt til dig, som ønsker lidt ekstra støtte på dine daglige indkøbsture.

Stor taske som kan rumme dine daglige indkøb
Lets Shop er forsynet med en stor taske som kan indeholde hele 25 liter. Det er ikke helt så meget som en almindelig indkøbsvogn, men alligevel nok til at tasken kan rumme almindelige indkøb. Se i videoen hvor mange varer vi lægger i rollatorens taske, så får du en god fornemmelse af taskens rummelighed.

Tasken åbnes og lukkes nemt på forsiden med en velcro-lukning. Når du åbner tasken har den en smart inderpose som du kan tage ud og bære separat.Rollatorens sæde
Som en særlig detalje er låget på tasken også et stabilt sæde, som giver mulighed for at du kan holde et hvil undervejs. Det er ikke altid at der er en bænk i nærheden, hvor du kan tage dig et hvil på din vej. Med Lets Shop kan du altid føle dig sikker på, at du har muligheden for at tage et hvil undervejs på dine ture.

Oven på sædet sidder der en strop som du blot trækker i for at klappe rollatoren sammen. Den lukker sig sidelæns sammen, og det er nemt at lægge den op i bagagerummet på bilen for at tage den med.

Andre detaljer
Højden på de to håndtag kan nemt ændres indenfor et interval på 76 til 95 cm. Læg desuden mærke til bremsekablerne, som på en elegant måde er gemt inde i rørene, så de ikke sidder og stikker ud.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 67x22x86 cm og vejer 8 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Trust Lets Shop er fuldt samlet ved levering. Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs om rollatorens specifikationer nedenunder.

Varenummer: TC-LS102

Info

Info

Vægt 6,9 kg
Forhjulenes diameter 20 cm
Baghjulenes diameter 20 cm
Håndtagshøjde (min) 76 cm
Håndtagshøjde (max) 95 cm
Sædets bredde 44 cm
Sædets højde 60 cm
Udvendig bredde 57 cm
Maksimal brugervægt 130 kg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk