Mobilex Panther

1.795,00 kr
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Flot design, god støtte og en overkommelig pris bliver på fornemmeste vis kombineret i denne rollator. Den bliver din faste støtte både ude og inde.

Moderne design og god stabilitet
Rollatoren har et moderne design, hvor der er tænkt over både funktionalitet og stabilitet. Kombinationen af det cobolt-blå stel og de sorte detaljer gør rollatoren flot og eksklusiv at se på. Samtidig kan du se på prisen, at det er en rollator, som ligger i et prisleje, hvor de fleste kan være med.

Store hjul giver høj kørekomfort
Rollatoren er udstyret med fire hjul, som alle har en diameter på 20 cm. Hjulene er fremstillet i blød gummi, som giver en ekstra god kørekomfort, da stød fra vejens ujævnheder mindskes. Rollatoren kan både bruges inde og ude.

Rollatoren er nem at folde sammen
Hvis du har brug for at folde rollatoren sammen gøres dette nemt og hurtigt. Træk blot i stroppen på rollatorens sæde, og så vil rollatoren folde sig sideværts sammen. Den holdes sammen med en lille kliklås. Det er smart hvis den fx skal lægges i et bagagerum i forbindelse med transport. Rollatoren foldes nemt ud igen ved at trykke ned på sædets kant indtil sædet klikker sig fast.Vælg mellem to størrelser
Mobilex Panther kommer i to størrelser. Det er højden på rollatoren, som er forskellig. Størrelse small har en sædehøjde på 55 cm og størrelse medium har en sædehøjde på 62 cm. Skubbehåndtagenes højder er også forskellige. På størrelse small kan de indstilles fra 71-93 cm og på størrelse medium kan de indstilles fra 78-101 cm.

Du finder den rigtige højde på skubbehåndtagene ved at bruge længden af dine arme. Stil dig på gulvet med armene hængende løst ned langs siden. Skubbehåndtagene skal være ud for dine håndled. Ved at indstille rollatoren på denne måde får du den mest optimale gang og holdning.

Tilbehøret er med i prisen
Når du modtager rollatoren følger der hele tre forskellige stykker tilbehør med. Til Panther rollatoren får du både rygbøjle, taske og stokkeholder. Tasken hænger foran på rollatoren og bruges til at opbevare dine daglige indkøb og andre sager. Rygbøjlen støtter dig i lænden når du sidder på rollatoren. Stokkeholderen sidder på rollatorens højre side.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 83x76x20 cm og vejer 8 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde og stokkeholderen skal klikkes på. Herefter er rollatoren klar til brug.

Læs om rollatorens specifikationer nedenunder.

Varenummer: KONF-MBX-318001

Info

Info

Vægt 6,7 kg
Forhjulenes diameter 20 cm
Baghjulenes diameter 20 cm
Håndtagshøjde (min) Small: 71 cm | Medium: 78 cm
Håndtagshøjde (max) Small: 93 cm | Medium: 101 cm
Afstand mellem håndtag 45 cm
Sædets bredde 43 cm
Sædets højde Small: 55 cm | Medium: 62 cm
Udvendig bredde 62 cm
Mål sammenfoldet H: 71/78 cm | L: 75,5 cm | B: 22 cm
Maksimal brugervægt 150 kg
Medfølgende tilbehør Taske, rygbælte og stokkeholder
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk