Andersen Royal Shopper Senta (trappehjul)

1.560,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Dejlig indkøbsvogn fra tyske Andersen med trappehjul og solid taske.

Trappehjul - til dig der bor i lejlighed
Denne indkøbsvogn er perfekt til dig, som bor et sted, hvor der er trapper op til din hoveddør. På grund af hjulenes udformning, så kan du trække vognen efter dig, og hjulene vil 'klatre' fra trin til trin. Det gør det derfor lettere at få dine daglige indkøb helt op til hoveddøren. Det kraftige stel er fremstillet i aluminium og vejer ikke særlig meget. Faktisk vejer hele indkøbsvognen med taske kun 3,6 kg, så den er let at have trillende bag sig.

Stor, rummelig taske
Indkøbsvognen har en dejlig stor rummelig taske, som nemt kan indeholde alle dine daglige indkøb. Med sine 49 liter er der god plads i tasken, som også kan rumme de lidt større indkøb, som fx toiletpapir, køkkenruller, en blomst osv. Tasken kan lukkes forsvarligt til, så dine varer er godt beskyttet mod vind og vejr. Inderst lukkes tasken med en snørestopper og flappen lukkes fast med velcro. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om at flappen blæser op i vinden. På siden er en aflang lomme til fx en avis eller paraply og forrest på tasken er en lille lomme, som holdes lukket med velcro.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 3,5 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: AND-169-028-81

Info

Info

Volumen 49 liter
Vægt 4,6 kg
Taskens bredde 35 cm
Taskens højde 57 cm
Taskens dybde 24 cm
Total højde 107 cm
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 3 x Ø13 cm
Afstand mellem hjul 50 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50 kg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk