Andersen Royal Shopper Imea (trappehjul)

Pris: 1.695,00 kr

Tilbud: 1.356,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Dejlig indkøbsvogn til dig, som bor et sted med trapper.

Denne indkøbsvogn er udformet, så den nemt kan trækkes op ad trapper. Den er derfor et oplagt valg til dig, som bor i en opgang, hvor du skal kunne få dine varer med helt ind i lejligheden. Det er hjulenes udformning, der gør at du kan trække indkøbsvognen op ad trapperne. De tre hjul vil 'klatre' fra trin til trin.

Tasken er syet i et kraftigt vandafvisende materiale, med et smukt rosa bladmønster. Det er en utrolig flot taske, som indeholde mange praktiske detaljer. Det er nemt at lukke tasken forsvarligt, så dine varer ligger godt beskyttet på turen hjem fra supermarkedet. Inderst er der en snørelukning, som du kan stramme til. Derudover er der både velcro og en lille clips, der holder flappen på plads. Den vil derfor ikke flyve op på de vindblæste dage.

Inde i tasken er der en lille lomme, som lukkes med velcro. Her kan du have små sager liggende, så de ikke bliver væk. På hver side af tasken er der en sidelomme, hvor du kan have en avis, paraply eller lignede liggende. På taskens forside er der en lynlåslomme.

Tasken har med sine 46 liter en rigtig god rummelighed, hvor du nemt kan have dine daglige indkøb med hjem fra supermarkedet. Hvis du laver lidt større indkøb med fx køkkenruller, blomster og toiletpapir kan de også være i tasken.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 4,5 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: AND-169-198-70

Info

Info

Volumen 46 liter
Vægt 3,4 kg
Taskens bredde 35 cm
Taskens højde 59 cm
Taskens dybde 24 cm
Total højde 107 cm
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 3 x Ø13 cm
Afstand mellem hjul 50 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50 kg

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk