WheelzAhead rejse-rollator

2.695,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Her får du en rollator, som adskiller sig væsentligt fra stort set alle andre modeller på markedet. Den kan nemlig klappes sammen to gange, og fylder derfor minimalt. Det er især en fordel hvis den skal være i et lidt mindre bagagerum, eller hvis du har behov for at have den med på rejser.

Sådan klappes den sammen
Som sagt kan rollatoren klappes sammen to gange. Første gang er lige som de fleste andre rollatorer, nemlig sideværts. Ved at klappe den sideværts sammen bliver rollatoren væsentligt smallere.

Det særligt smarte er at du efterfølgende også kan folde hele den lodrette den ned, så rollatoren bliver utroligt kompakt.

Der er to fordele ved at gøre den så kompakt. For det første er den langt nemmere at håndtere når den for eksempel skal lægges ind i bagagerummet. For det andet fylder den mindre når den er klappet sammen. Faktisk fylder den kun 38 x 23 cm, og så 88 cm i længden.

Der medfølger desuden en taske til opbevaring af rollatoren når den er klappet sammen. I videoen kan du se hvor nemt den klappes sammen.

Andre funktioner
Udover det særlige system til at klappe rollatoren sammen med, har rollatoren flere andre fordele. Nogle er unikke for netop denne rollator, andre kendes også fra flere af de andre modeller vi sælger:

- Der medfølger rygbælte og stokkeholder (kan nemt klikkes af)

- Gode, stødabsorberende hjul

- Bremser som nemme at bruge - og som en af kun ganske få rollatorer er bremsekablerne ført inden i rørerne

Der medfølger desuden en forlygte (med batterier), en bakke til at klikke på sædet og en lille taske som sættes på lige foran et af skubbehåndtagene.

Tekniske data

Højde på skubbehåndtag     Fra 80 til 93 cm
Maksimal belastning 130 kg
Udvendig bredde 64 cm
Mål når klappet sammen 23 x 38 x 88 cm
Sæde-bredde 46 cm
Sæde-højde 56 cm
Vægt 7,2 kg

Varenummer: WHE-TRA4

Info

Info

Højde Fra 80 til 93 cm
Vægt 7,2 kg
Maksimal belastning 130 kg
Materiale Aluminium
HMI-nummer 87821
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk