WheelzAhead rejse-rollator

3.195,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

WheelzAhead rejserollatoren adskiller sig fra de andre modeller i vores sortiment ved at den kan foldes sammen og gøres meget kompakt. Den kan nemlig klappes sammen to gange og fylder derfor minimalt. Det er en stor fordel, hvis den skal være i et mindre bagagerum eller hvis du har behov for at have den med på rejser.

Sådan klappes den sammen
Rollatoren kan klappes sammen to gange. Første gang er, lige som de fleste andre rollatorer, sideværts. Ved at klappe den sideværts sammen bliver rollatoren smallere. Det særlige ved denne rollator er, at du efterfølgende også kan folde hele den lodrette del ned, så rollatoren bliver meget kompakt.

Der er to fordele ved at gøre rollatoren så kompakt. For det første er den nemmere at håndtere når den for eksempel skal lægges ind i bagagerummet. For det andet fylder den mindre når den er klappet sammen. Faktisk fylder den kun 38 x 23 cm og så 88 cm i længden.

I videoen ovenover kan du se hvor nemt den klappes sammen.Taske, rygbælte og stokkeholder følger med i prisen
Når du modtager rollatoren får du meget tilbehør med i prisen. Der medfølger en taske, som sættes foran på rollatoren. Så kan du have dine indkøb og ting i tasken, når du går med rollatoren.

De fleste af dem, som bruger rollatorens sæde til at tage sig et hvil undervejs på turen, kan godt lide at have en rygbøjle, så de får lidt støtte i lænden når de sidder på rollatoren. Rygbøjlen følger med i prisen. Derudover kommer rollatoren også med en praktisk stokkeholder, så du nemt og hurtigt kan klikke din stok fast på rollatorens side.

Gode stødabsorberende hjul og skjulte bremsekabler
Rollatoren har gode og solide stødabsorberende hjul, som gør rollatoren god at køre med på de fleste underlag. Du kan trygt køre på fortovet, i butikker og på jævne grusstier. Kantstene og andre forhindringer er også nemme at komme over. Hvis du søger en rollator, som er velegnet til off-road brug, anbefaler vi at du ser på model Mobilex Lion. Den har større forhjul, men kan kun klappes sammen én gang.

Når du modtager rollatoren
Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Varenummer: 2MO-WARO003

Info

Info

Vægt 7,1 kg
Forhjulenes diameter 21 cm
Baghjulenes diameter 21 cm
Håndtagshøjde (min) 80 cm
Håndtagshøjde (max) 93 cm
Afstand mellem håndtag 46 cm
Sædets bredde 46 cm
Sædets højde 56 cm
Udvendig bredde 64 cm
Mål sammenfoldet 23 x 38 x 88 cm
Maksimal brugervægt 130 kg
Medfølgende tilbehør Kurv, taske & stokkeholder
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder
HMI-nummer 87821
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk