Skulderslag til kørestolsbrugere (vinter-udgave)

1.549,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Hvis man sidder i kørestol kan det være besværligt at tage en jakke på, hvis man blot skal være ude i forholdsvist kort tid.

Derfor er et skulderslag som dette en rigtig god løsning til kørestolsbrugere. Det er nemlig nemt og hurtigt at tage på, men det dækker stadig størstedelen af overkroppen.

Dette er vores vinter-udgave som har god isolering. Skulderslaget findes også i en udgave til forår/efterår som du kan se her.

Skulderslaget er opbygget i tre lag. Yderst er der vandafvisende mikrofiber. Det midterste lag består af polyester-fibre som holder vind og kulde ude. Det inderste lag er lavet i fleece som gør skulderslaget komfortabelt at have på.

Skulderslaget kan åbnes hele vejen ned på forsiden, så det nemt kan tages på uden at skulle ned over hovedet. Man vælger selv om man vil holde hænderne og armene inde under slaget, eller om man i stedet vil lyne op til de to ærmehuller i siderne.

På bagsiden har slaget en praktisk hætte. Hætten kan nemt tages af hvis ikke man har behov for den. På ryggen dækker det slaget cirka ned til toppen af ryglænet på en almindelig kørestol.

Varenummer: HAN-8005BLUE

Info

Info

Materiale Mikrofiber og fleece
Farve Blå

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk