Støttestrømper til herre i bomuld (kraftig)

399,00 kr
nothingnothingnothing
nothingnothingnothingnothing
nothingnothingnothing
nothingnothingnothingnothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Her får du et par dejlige støttestrømper med god kompression. Støttestrømperne er fremstillet i den fineste bomuld, som giver dine fødder den bedste komfort i løbet af dagen.

Støttestrømperne har en kompression på 18-21 mm Hg ved anklen, hvilket stimulerer og støtter blodcirkulationen. Det hjælper dig til at undgå hævede og tunge ben i løbet af dagen.

Strømperne er ideelle til længere rejser og til dig, som sidder, står eller går meget.

Hvis du søger en støttestrømpe med mindre kompression kan du klikke her.

Derudover har strømperne en anatomisk pasform, det vil sige at strømperne passer til hhv. højre og venstre fod. Det gør dem ekstra behagelige at have på, da du undgår at der kommer til at sidde ’overskydende’ strømpe ved lilletåen. Det er markeret på strømperne om de er til højre eller venstre fod, så det er lettere at lægge dem sammen efter tøjvask.

Strømperne fås i to flotte klassiske farver – sort og marineblå. Begge farver, som aldrig går af mode og passer til alt.

Vælg størrelse efter din skostørrelse og læggens omkreds
Strømperne er udformet så de passer til herre. Størrelserne følger de helt almindelige skostørrelser. Derudover skal du vælge mellem to læg-bredder 36-40 cm eller 41-46 cm. Du skal bruge et målebånd og måle omkredsen af din læg. Vælg mellem:

Str. 41-42
Str. 43-44
Str. 45-46
Str. 47-48

Strømperne kan vaskes ved 40 grader og tåler ikke tørretumbler.

Falke – tysk kvalitet siden 1895
Falke er en tysk virksomhed med rødder helt tilbage til 1800-tallet. Siden 1895 har den familieejede virksomhed fremstillet premium produkter med alt inden for strømper, strømpebukser, nylonstrømper og undertøj. Strømper fra Falke er lidt dyrere end andre mærker, men du vil også opleve en markant forskel. Gør dine fødder glade – de skal bære dig gennem livet.

Varenummer: KONF-FAL-15734

Info

Info

Materiale 47% bomuld, 35% polyamide, 18% elastane
Farve Sort & marineblå

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk