Specialtilpassede kørestolsramper

1,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Kørestolsramper til særlige behov
Af og til er der behov for en rampe-løsning som er designet og bygget til det specifikke sted hvor den skal bruges. Der kan være forskellige årsager til at vælge en specialtilpasset løsning, hvoraf nogle af dem fx er:

- At det skal være en permanent rampe-løsning, hvor man derfor ikke ønsker at bruge en transportabel kørestolsrampe

- At der er særlige pladsbehov som gør, at rampen fx skal dreje undervejs

- At der er behov for et gelænder på en eller begge sider

- At rampen skal være så lang, at en normal kørestolsrampe ikke er tilstrækkeligt

I de tilfælde samarbejder vi med et dansk firma der specialdesigner og fremstiller kørestolsramper til det konkrete brugssted. Før du overvejer denne løsning skal du være klar over, at der er en væsentlig prisforskel. Hvor vores løse kørestolsramper typisk ligger i et prisleje på 2 – 3.000 kr. vil en specialtilpasset løsning ofte koste fra 10.000 kr. og opefter.

Til gengæld får du en rampe-løsning som er skræddersyet til det sted den skal anvendes, og hvor du har haft en tilknyttet konsulent involveret i hele processen.

Længere oppe har vi lagt en lang række billeder til inspiration. Det er billeder som viser andre løsninger der er lavet rundt omkring i landet, så du får et indtryk af hvilke løsninger der fx kan laves.Sådan er processen
Selve processen foregår i grove træk på følgende måde:

1. Du kontakter os på telefonummer 70 40 40 24 eller kontakt@livetsomsenior.dk.

2. Vi beder om nogle grundlæggende oplysninger, såsom navn, firmanavn, navn på foreningen eller lignende, som i sidste ende skal betale fakturaen. Vi har også brug for den adresse hvor rampen skal etableres.

3. Derudover beder vi om en kort forklaring af problemstillingen, herunder særlige forhold, niveauforskelle mm. – gerne suppleret med et par billeder

4. Vi får en konsulent til at kontakte dig telefonisk, hvorefter I aftaler en besigtigelse på stedet

5. Efter besigtigelsen udarbejdes der et tilbud på en løsning. Sammen med tilbuddet kommer en tidsplan for projektet.

6. Hvis tilbuddet accepteres startes produktionen af løsningen

Der findes mange forskellige muligheder. Derfor kan du øverst bladre gennem nogle forskellige løsninger vi tidligere har hjulpet med at få udført. Det kan give noget inspiration til hvad der kan lade sig gøre.

Vil du vide mere?
Når du har læst ovenstående igennem og er klar til at gå videre, så kontakt os på telefonnummer 70 40 40 24 eller kontakt@livetsomsenior.dk.

Vores erfaring er at det er nemmest at starte med en e-mail, da du så fra starten af også kan sende os billeder af lokationen.

Varenummer: EXS-RAMPER

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk