Letvægtsrampe i kulfiber

4.895,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Kørestolsrampe i prima kvalitet
Her får du en kørestolsrampe på 82 cm, som kun vejer 3,4 kg. Det er meget lidt for en rampe. Den lave vægt skyldes at rampen er fremstillet i kulfiber. Når man skal anskaffe sig en mobil rampe, så er det altafgørende at rampen er nem at håndtere og flytte rundt på. Den mobile rampe vil ofte være én, som man tager med sig rundt eller som man anvender i en butik, optiker, fodklinik osv. Selv de letteste aluminiumsramper er ofte tunge og uhåndterbare for de fleste.
Til sammenligning vejer en foldbar kørestolsrampe i aluminium 9 kg. Klik her for at se vores aluminiumsramper.

Fylder ikke meget
Rampen er nem at folde sammen og den fylder ikke meget. Med en transportabel rampe er det afgørende at den ikke fylder meget, hvilket gør den meget mere håndterbar. Denne rampe foldes på midten og de to bærehåndtag gør den nem at tage med sig. Når rampen er foldes sammen holdes den lukket af en magnetlukning. Når rampen er foldes sammen måler den 82 x 39 cm og når den er foldet ud, så måler den 82 x 78 cm. Rampen kan derfor nemt ligge i bagagerummet på en bil og tages frem ved behov.

Leveres i praktisk taske
Når kulfiberrampen leveres kommer den i en praktisk bæretaske, som beskytter rampen mod skrammer og ridser. Det gør også rampen lettere at transportere med rundt til hverdagens forskellige gøremål.

Bruges til at udjævne højdeforskelle på 16 cm
Rampen måler 82 cm og den passer derfor til at udjævne en højdeforskel på 16 cm. Det kan være et eller flere små trin, en kantsten eller indgang til en butik. Hvis højdeforskellen er større vil rampens hældning blive for stejl, og du skal derfor se på en af vores andre ramper.

Beregnet både til privat brug og til erhverv
Denne letvægtsrampe henvender sig til dig, som er privatperson og som har brug for en letvægtsrampe. Men den henvender sig også til dig som har en butik, optiker, fodklinik eller lignende som skal gøres nemmere tilgængelig for rollator- og kørestolsbrugere. Rampen kan også bruges til at gøre det nemmere at få tunge tøjstativer ind og ud af tøjbutikslokaler.Varenummer: DS-MBX-CB-082

Info

Info

Bredde 77 cm
Længde 82 cm
Vægt 3,4 kg
Maksimal belastning 350 kg
Materiale Kulfiber
Farve Grå

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk