Falke diabetes-knæstrømper, dame & bomuld

199,00 kr
nothing
nothing

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

    Mængderabat

  • Køb 3 for 180,00 kr pr. stk. og spar 10
  • Køb 6 for 170,00 kr pr. stk. og spar 15
  • Køb 9 for 160,00 kr pr. stk. og spar 20

Her får du en virkelig skøn knæstrømpe fra tyske Falke – specielt udviklet til dig med diabetes og følsomme fødder. Strømperne er fremstillet i det fineste bomuld og de er forstærket i hæl og tå og er derfor ekstra slidstærke.

Disse strømper adskiller sig fra almindelige strømper, da de ikke har nogle indvendige syninger, som generer fødderne. Derudover har strømperne en anatomisk pasform, det vil sige at strømperne passer til hhv. højre og venstre fod. Det gør dem ekstra behagelige at have på, da du undgår at der kommer til at sidde ’overskydende’ strømpe ved lilletåen. Det er markeret på strømperne om de er til højre eller venstre fod, så det er lettere at lægge dem sammen efter tøjvask.

Sidst er det vigtigt at nævne, at strømperne ikke har nogle stramme elastikker, og den øverste kant som sidder under knæet er så løs at den ikke strammer og irriterer. Den er selvfølgelig stram nok til at strømperne ikke falder ned i ål.

Strømperne er i sort bomuld i prima kvalitet. Sorte strømper er et klassisk valg, som passer til alt og aldrig går af mode.

Vælg størrelse efter din skostørrelse
Strømperne er udformet så de passer til damefødder og de findes i to størrelser. Størrelserne følger de helt almindelige skostørrelser. Vælg mellem:

Str. 35-38
Str. 39-42

Strømperne kan vaskes ved 40 grader og tåler ikke tørretumbler.

Falke – tysk kvalitet siden 1895
Falke er en tysk virksomhed med rødder helt tilbage til 1800-tallet. Siden 1895 har den familieejede virksomhed fremstillet premium produkter med alt inden for strømper, strømpebukser, nylonstrømper og undertøj. Diabetes-strømper fra Falke er lidt dyrere end andre mærker, men du vil også opleve en markant forskel. Gør dine fødder glade – de skal bære dig gennem livet.

Varenummer: KONF-FAL-46672

Info

Info

Materiale Materiale: 96% bomuld, 2% polyamide, 2% elastane
Farve Sort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk