Andersen Royal Shopper Hydro

1.695,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Her får du en rigtig luksusvogn, som kan alt det, du forventer af en moderne indkøbsvogn. Stort volumen og letløbende kuglelejer er værd at bemærke.

Ekstra stort volumen
Tasken på denne indkøbsvogn har et volumenindhold på hele 56 liter. Der er altså rigtig god plads til alle dine indkøb. Du kan have alle dine daglige indkøb og der er også plads til de store pakker med toiletpapir og køkkenruller. Tasken er nem at lukke forsvarligt til, og dine varer er godt beskyttet mod vind og vejr – hele året rundt. Foran på tasken er der to lynlåsrum, hvor du kan have mindre ting liggende.

Kuglelejer giver ekstra kørekomfort
Denne indkøbsvogn er udstyret med ekstra store gummihjul med en diameter på hele 25 cm. Det helt særlige er at denne vogn har kuglelejer, som gør at vognen ruller fint efter dig. Rullemodstanden er minimal og vognen er komfortabel at gå med. De store hjul kommer godt og nemt over forhindringer på din vej. Fx kantstene, brosten og hullede stier klares nemt med denne luksus indkøbsvogn.

Termorum holder dine indkøb friske
Inde i den store taske er der et mindre termoisoleret rum, hvor du kan have dine kølevarer liggende på de varme sommerdage. På den måde holder de sig friske også selvom du har lidt længere hjem fra supermarkedet.

Varenummer: KONF-AND-167-036-81

Info

Info

Volumen 56 liter
Vægt 4,1 kg
Taskens bredde 34 cm
Taskens højde 67 cm
Taskens dybde 24 cm
Termorum Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 25 cm
Vandafvisende? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 50 kg
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk