Andersen Alu Star Shopper Tamo

1.395,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Denne elegante indkøbsvogn fra tyske Andersen udskiller sig ved at have et stort termoisoleret rum, som kan holde dine kølevare friske på vej hjem fra supermarkedet på en varm sommerdag.

Indkøbsvognens stel er fremstillet i letvægtsaluminium, og det gør at hele indkøbsvognen med taske kun vejer 2,6 kg. Hvis kræfterne ikke er hvad de har været, så er denne indkøbsvogn et oplagt valg, da den er let at rulle med. Hjulenes størrelse på 20 cm gør at den er let at komme omkring med og du kan nemt trække den op over kantstenene og andre forhindringer.

Tasken er antrasithgrå med et ternet hvidt mønster og den er fremstillet i vandafvisende materialer. Flappen holdes på plads med velcro, så den ikke blæser op i vinden.

Højden på håndtaget er justerbar, så du nemt kan indstille den i lige netop den højde, som passer til dig. Det gør vognen ekstra behagelig at gå med. Hvis du har brug for at få tasken til at ligge i et bagagerum, så kan stellet nemt foldes sammen, så det ikke fylder meget.

Når du modtager indkøbsvognen
Når du modtager indkøbsvognen kommer den i en papkasse der måler 85x10x51 cm og vejer 3,5 kg. Det er altså en papkasse, som er til at håndtere for de fleste. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi dog at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot tage indkøbsvognen ud af papkassen og folde den ud. Hjulene ligger løst i kassen og de er lige til at klikke på. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Herefter er indkøbsvognen klar til brug.

Varenummer: AND-115-166-80

Info

Info

Volumen 51 liter
Vægt 2,6 kg
Taskens bredde 36 cm
Taskens højde 59 cm
Taskens dybde 23 cm
Total højde 111 cm
Termorum Ja
Indvendig lomme? Ja
Udvendig lomme? Ja
Aftagelig taske? Ja
Aftagelige hjul? Ja
Hjulstørrelse (diameter) 20 cm
Afstand mellem hjul 40 cm
Vandafvisende? Ja
Højdejusterbart håndtag? Ja
Sammenklappelig? Ja
Maksimal belastning 40 kg
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk