ULLA Drikke-husker

Pris: 149,00 kr

Tilbud: 79,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

ULLA Drikke-husker er en supersmart lille elektronisk 'dims', som hjælper dig med at undgå dehydrering. Drikke-huskeren monteres nemt på dit glas eller flaske og blinker, når det er tid til at drikke mere væske.

Nem montering på dit glas eller drikkedunk
ULLA Drikke-husker monteres nemt med det simple silikonebånd. Den passer på alle drikkedunke, flasker, kopper og glas - Mere enkelt bliver det ikke at undgå dehydrering, se videoen nedenfor.

Blinker, når det er tid til at drikke mere væske
Ingen irriterende lyde, blot et insisterende blink ca. en gang i timen, som minder dig om, at nu er det tid til at drikke vand igen. Lampen slukker automatisk, når du har drukket og blinker igen, når det er tid til at tage en tår.

Simpel funktion
Drikke-huskeren har indbygget batteri, med en levetid på 6-12 måneder. Og fungerer uden brug af komplicerede app's eller smartwatch - mere simpelt bliver det ikke.

Føl dig frisk og mere sund
Drikke-huskeren hjælper dig med at undgå dehydrering, med tilstrækkelig væske føler du dig friskere og undgår hovedpine og sløvhed i varmen

✔ Hjælper dig med at huske at drikke tilstrækkelig væske
✔ Blinker inden du begynder at føle dig dehydreret
✔ Registrerer når du drikker
✔ Passer til alle kopper, glas, flasker og drikkedunke
✔ Fungerer helt automatisk

OBS: Drikkehuskeren findes i 4 forskellige farver/design. Når du køber en drikkehusker er det tilfældigt hvilket design du modtager.

Avanceret teknologi - supernem i brug
ULLA Drikke-huskeren er fremstillet af BPA-fri polypropylen med silikone bånd til montering. Den leveres med et CR2032 batteri, som er monteret ved levering og illustreret brugermanual.

Drikke-huskeren er opbygget omkring et avanceret 3-dimensionelt accellerometer og har indbygget lyssensor og termometer. ULLA Drikke-huskeren får vores bedste anbefaling - Læs hvad Ældresagen skriver om risiko for dehydrering i deres artikel lige her.

Varenummer: UDG-ulla

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk