TrustCare Lets Dream (indendørs)

2.295,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Her får du en smuk og stabil rollator, hvor der er kræset for detaljerne. Let’s Dream rollatoren er fremstillet af svenske TrustCare, som sætter design og æstetik højt – og det kan virkelig ses i dette produkt. Rollatoren er let og elegant i sit design, og med en vægt på kun 6,5 kg er den let at skubbe foran sig.

Ingen synlige bremsekabler
Let’s Dream er en rollator, der er beregnet til indendørs brug. Stellet er fremstillet i aluminium, og som det kan ses på billederne, er bremsekablerne ført inde i stellet. Det gør rollatoren smuk at se på og mindsker risikoen for at bremsekablerne hænger fast i noget, når man bevæger sig rundt. Rollatoren er med sin smalle bredde på kun 55 cm let at få rundt indenfor, selv i et smalt køkken, lille toilet eller i en mindre lejlighed.

Praktisk kurv og bakke
Da rollatoren er beregnet til at bruge indendørs har den ikke et sæde. Den har til gengæld en lille bakke samt en kurv. Det er helt ideelt til at transportere småting, som for eksempel briller, mobiltelefon, bøger, avisen, kuglepen osv.

Ovenpå kurven placeres bakken, så du let kan flytte en kop kaffe eller en tallerken med mad fra køkkenet til stuen. Både kurv og taske er inkluderet i prisen.

Behageligt skubbehåndtag
Højden på skubbehåndtaget kan indstilles mellem 83 og 95 cm, så der er god mulighed for at indstille rollatoren, så den passer til de fleste. Skubbehåndtaget er forsynet med blødt skum, som er behageligt at holde ved. Det buede håndtag gør, at du har mulighed for at styre rollatoren med den ene hånd, mens den bremses med den anden. Bremsen sidder som en bøjle, der følger håndtagets form.Nem at folde sammen
Rollatoren kan let foldes sammen, så hvis du i en periode ikke har brug for den eller den skal transporteres i en bil, vil det ikke volde dig problemer. Rollatoren fylder blot 55x28x95 cm.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 60 x 30 x 95 cm og vejer 9,5 kg. Det er altså en relativt stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Rollatoren er godkendt til en brugervægt på 100 kg, CE-mærket og testet efter ISO 11199-2.

Læs mere om rollatorens specifikationer herunder.

Varenummer: KONF-TC-LD501

Info

Info

Vægt 6,5 kg
Forhjulenes diameter 15 cm
Baghjulenes diameter 15 cm
Håndtagshøjde (min) 83 cm
Håndtagshøjde (max) 95 cm
Udvendig bredde 55 cm
Maksimal brugervægt 100 kg
Medfølgende tilbehør Kurv & bakke
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, forlæns
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 11199-2

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk