TrustCare Let's Go - indendørs (inkl. taske)

1.895,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Let's Go fra svenske TrustCare er en elegant og stilren rollator, som er designet så dens funktioner er specialtilpasset til indendørs brug.

Smal med små hjul gør den nem at komme rundt med
Let's Go er designet til at være nem at komme rundt med indenfor, hvor pladsen nogle gange kan være trang. Har du et mindre køkken? Er gang-arealet smalt og svært at komme rundt i? Så er Let's Go den optimale rollator for dig. Rollatorens små hjul gør, at du nemt kan vende rundt med den uden at hjulene ramler ind i møbler, væggen eller dørkarmen.

Stort håndtag med bremsebøjle
Der er meget som gør, at Let's Go skiller sig lidt ud fra flokken. I stedet for at have to traditionelle skubbehåndtag har Lets Go ét aflangt håndtag belagt med blødt skum, som er meget komfortabelt at holde ved. Bremsen er en nemt tilgængelig ’bøjle’, som følger håndtagets form. Det gør at du kan bremse rollatoren med kun én hånd.

Bakken og tasken gør rollatoren mere anvendelig
Ofte har man brug for at kunne transportere en kop kaffe, en tallerken mad, en bog, brillerne eller telefonen rundt sammen med rollatoren – samtidig med at man har begge hænder frie. På forsiden har rollatoren en bakke som måler 35x42 cm. Bakken har en lille kant hele vejen rundt, så tingene ikke glider af den.

Bakken kan nemt løftes af og sættes på f.eks. spisebordet. Den sidder desuden i en højde der gør det muligt at bruge rollatoren som et lille serveringsbord/spisebord. Bakken kan bære op til 5 kg, og må altså ikke bruges til at sidde på.

Hvis du har behov for at kunne transportere lidt ekstra rundt i hjemmet, så følger der en stor stofkurv med rollatoren. Den hænger nedenunder bakken.Vælg mellem to elegante farver
Let's Go kommer i to flotter farver. Vælg ’træ’ hvis du gerne vil have en rollator i naturligt look hvor de varme toner i træet har flot kontrast mod det sølvfarvede aluminiums stel. Vælg ’sølv’ for en rollator i helt enkelt og stilrent design, hvor de to nuancer af aluminiums-grå spiller flot sammen.

Du kan også se på Let's Dream som er en videreudvikling af rollatoren
Let's Go har været på markedet i mange år og er gennemtestet og afprøvet af mange brugere. Du kan også se på modellen Lets Dream, som er en videreudvikling af Let's Go. Ved Lets Dream er der arbejdet med rollatorens stabilitet og udviklet på designet.

Når du modtager rollatoren
Når du modtager rollatoren kommer den i en papkasse der måler 90x55x25 cm og vejer 9 kg. Det er altså en relativ stor papkasse. Hvis du får den sendt til en pakkeshop anbefaler vi at du har en bil, så du kan lægge den i bagagerummet på vej hjem.

Efter modtagelse skal du blot løfte rollatoren ud af papkassen og folde den ud. Dette er nemt og ukompliceret at gøre. Hvis du er dårligt gående eller kræfterne er små, så skal du nok regne med at du skal have én til at hjælpe dig. Når rollatoren er foldet ud skal skubbehåndtagene indstilles til den rigtige højde. Herefter er rollatoren klar til brug.

Varenummer: KONF-TC-0020

Info

Info

Vægt 6,5 kg
Forhjulenes diameter 15 cm
Baghjulenes diameter 15 cm
Håndtagshøjde (min) 83 cm
Håndtagshøjde (max) 94 cm
Afstand mellem håndtag 40 cm
Udvendig bredde 54 cm
Mål sammenfoldet h:96 cm x l:28 cm b:54 cm
Maksimal brugervægt 100 kg
Medfølgende tilbehør Bakke
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, forlæns
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO 11199-2:2005
Enhåndsbetjening Ja

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk