Trust Let's Go (indendørs rollator)

1.895,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

- Klik her for at se alle vores rollatorer

Indendørs rollator med et prisvindende design
Let's Go er en elegant og stilren rollator. Mange rollatorer forsøger at være gode til både indendørs og udendørs brug, men her adskiller Let's Go fra svenske TrustCare sig. Her får du nemlig en rollator, som på alle måder er designet til at være optimal til brug i hjemmet.

Stort håndtag med bremsebøjle
Der er mange ting som gør, at Let's Go skiller sig lidt ud fra flokken. En af de vigtige ting er at den i stedet for at have to traditionelle skubbehåndtag har ét aflangt håndtag, som er godt og komfortabelt at holde ved. Derudover sidder bremsen som en nemt tilgængelig "bøjle" lige under håndtaget. En anden vigtig ting er, at du kan bremse rollatoren med kun én hånd.

Selve håndtaget er belagt med skum, som gør det blødt og behageligt at holde ved.

Praktisk bakke, som nemt kan klikkes af
På forsiden har rollatoren en bakke på 35x42 cm. Bakken gør det nemt at have din telefon, et glas vand, nøgler og lignende med rundt i huset. Den har en lille kant hele vejen rundt, så tingene ikke glider af den.

Bakken kan nemt løftes af og sættes på f.eks. spisebordet. Den sidder desuden i en højde der gør det muligt at bruge rollatoren som et lille serveringsbord/spisebord. Bakken kan bære op til 5 kg, og må altså ikke bruges til at sidde på.

Se rollatoren i brug
I videoen herunder kan du se hvordan rollatoren tager sig ud i virkeligheden, og hvor nem den er at komme rundt i hjemmet med:Specifikationer

Vægt 6,5 kg.
Udvendig bredde 54 cm.
Højde på skubbehåndtag     Fra 83 til 94 cm.
Maks. belastning (bakke) 5 kg.
Maks. belastning (kurv) 3 kg.
Maks. brugervægt 100 kg.Vælg mellem to elegante farver
Som nævnt i indledningen er der gjort ekstra meget ud af designet på Trust Let's Go. Du kan vælge mellem disse flotte farver:

- Træ/sølv
- Sort/sølv 

Rollatoren leveres fuldt samlet og klar til at tage i brug. Det er desuden muligt at tilkøbe en praktiske taske/kurv, som kan sidde foran på rollatoren. Selvom du har kurven på er det stadig muligt også at klikke bakken på henover.

Du vælger den ønskede farve i menuen herunder.

Varenummer: KONF-TC-0020

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk