Fingertræning

Herunder finder du vores udvalg af forskellige produkter som kan bruges til at optræne styrken i hænderne. Ved blot at træne hænderne med forskellige øvelser i 5-10 minutter om dagen vil du hurtigt opleve mærkbare forbedringer i både hånden og underarmen.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Derfor skal du træne hænderne

Vi bruger vores hænder dagen lang. Derfor er det vigtigt at have sunde og stærke hænder og fingre, så de kan klare dagens mange gøremål.

Desværre er styrketræning af hænderne ofte en lidt overset ting. Mange – unge som gamle – har en tendens til at fokusere på de store muskelgrupper på kroppen, og helt overse hænderne.

Ved løbende at lave forskellige træningsøvelser med hænderne holder du dem smidige og stærke. Langt de fleste øvelser vil også have en positiv indflydelse på dit håndled og underarm. Der findes en række øvelser som kan gøres uden brug af redskaber, men træningsredskaber til hænderne er et godt supplement.

I denne kategori finder du vores udvalg af små redskaber som hver især kan bruges til at holde hænderne sunde og stærke.
Håndtræning er særligt vigtigt hvis du lider af gigt

Er du blevet ramt af gigt er det særligt vigtigt at have fokus på hænderne. Når først hændernes styrke begynder at aftage opdager vi for alvor hvor vigtige hænderne er i vores hverdag.

Når du skal træne hænderne er det vigtigt at vælge nogle forskellige øvelser som sørger for at du både får trænet styrke og smidighed. Samtidigt skal du have øvelser med i dit program som kommer godt omkring ved både fingre, hånd, håndled og underarm.

Vi anbefaler at du bruger både vores massagebolde og fingertrænere. Massageboldene bruges til at styrke hele hånden, mens fingertræneren i højere grad giver styrke til fingrene og knap så meget til selve hånden.