Toiletforhøjer med armlæn, 10 cm.

999,00 kr

På lager - 1-2 dages leveringstid

- Klik her, for at se alle vores toiletforhøjere

Praktisk forhøjer til toilet, som øger siddehøjden. En toiletforhøjer som denne er et praktisk hjælpemiddel til personer, som har svært ved at sætte sig ned eller rejse sig op fra normale toiletter, som er forholdsvist lave.

Se vores video-gennemgang
Vi har lavet en video, som giver et godt indblik i hvordan toiletforhøjeren monteres og hvordan den virker. Du ser den ved at klikke på billedet herunder:


Armlæn giver ekstra støtte
Som det ses på billedet har toiletforhøjeren armlæn i hver side. Det gør den særligt velegnet, hvis man har behov for ekstra støtte og balance. Armlænene sidder i en højde, så begge underarme kan bruges til at give ekstra støtte når man rejser sig.

Oversiden af armlænene har blød polstring, som øger komforten.

Armlænene er desuden klapbare, så de nemt kan klappes bagover, hvis ikke de skal bruges. Ønsker du at afmontere et eller begge armlæn kan det nemt gøres ved blot at fjerne en skrue på bagsiden, hvorefter armlænet kan fjernes.

Nem montering
For at montere toiletforhøjeren skal det eksisterende toiletsæde først fjernes. Derefter kan toiletforhøjeren nemt og hurtigt monteres direkte i hullerne på toilettet. De to "pinde" der går gennem toilettet kan tilpasses sidevers fra 10 til 16 cm., så toiletforhøjeren passer til alle toiletter. Der medfølger brugervejledning.

Armlænene stikker 13 cm. ud til hver side.

Både låg og sæde kan åbnes
Som det fremgår af billedet kan låget på forhøjeren åbnes. Hele sædet kan - præcist ligesom et normalt toiletbræt - desuden også åbnes op. Alle kanter er afrundede, så det er nemt at gøre rent.

Yderligere information

Yderligere information

Højde 10 cm.
Bredde Åbning: 24 cm. Forhøjer: 40 cm. Totalbredde inkl. armlæn: 65 cm.
Dybde 46 cm. (åbningen er 29 cm.)
Maksimal belastning 120 kg.
Farve Hvid

Varenummer

Detaljer

Varenummer: MBX-301702