Eschenbach sylup

Pris: 999,00 kr

Tilbud: 795,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Denne sylup er til dig, som har behov for lidt ekstra synshjælp mens du bruger begge hænder. Denne lup adskiller sig fra vores almindelige håndholdte lupper ved at den hænger rundt om halsen og hviler ind på brystet eller maven. Når du bruger luppen har du derfor begge hænder frie.

Luppen er meget anvendelig når du laver håndarbejde, fx syr, broderer, hækler, strikker eller modelbygger. Den er også god til fx pleje af fingernegle.

Linsen har et stort synsfelt på hele 10x14 cm og du har derfor et stort arbejdsområde. Glassets kanter er gennemsigtige og derved minimeres de skygger som glasset laver. Den store linse forstørrer 2 gange. Derudover er der en mindre rund linse som forstørrer hele 4 gange. Den er rigtig god til de helt små detaljer, som når du fx skal tråde en nål.

Forstørrelsesglasset er fremstillet i letvægtsplast med en særlig overfladebehandling som gør det modstandsdygtig over for ridser.

Glasset skal rengøres med en blød microfiber-klud. Man må ikke bruge brillerens, ethanol eller andet alkohol.

Tysk produceret kvalitetslup
Luppen er fra tyske Eschenbach, som siden 1913 har fremstillet optiske linser. Alle deres produkter bliver stadig fremstillet i Nuremberg i Tyskland, og det gælder naturligvis også dette forstørrelsesglas.

Varenummer: UDG-ESB-2678

Info

Info

Højde 10 cm
Bredde 14 cm
Vægt 292 g
Materiale Plast
Farve Gennemsigtig

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk