Støttegreb med sugekopper, 50 cm.

295,00 kr

På lager - 1-2 dages leveringstid

- Klik her for at se alle vores støttegreb

Kraftigt støttegreb med store sugekopper
Hvor et almindeligt støttegreb i metal kræver montering med skruer, kan dette håndgreb sættes op helt uden værktøjer.

Støttegrebet har to store sugekopper, som suger sig fast på klinkerne i brusekabinen.Indikator viser om grebet sidder forsvarligt
Som det fremgår af billedet til venstre er der i hver ende af grebet en rød/grøn indikator. Du sætter grebet fast ved at holde det op mod væggen, og trykke hver af knapperne ned.

Når begge indikatorer viser grønt sidder grebet forsvarligt fast.

Afstanden mellem ydersiderne af sugekopperne er 49,5 cm, og afstanden mellem indersiden er 30 cm. Med de to mål kan du tjekke om støttegrebets sugekopper kan sidde på væggen uden at gå henover en fuge. Vi anbefaler at du undersøger det før du køber støttegrebet. Se venligst det tredje billede ude til venstre hvor målene er markeret med rødt på.

Brug kun grebet på glatte overflader
For at sugekopperne skaber et tilstrækkeligt vakuum til at støttegrebet kan bruges, skal det sidde på en glat overflade. Derfor skal hver af sugekopperne sidde på en klinke - sørg for, at du ikke sætter det henover en fuge.

Lad ikke grebet sidde permanent
Almindelige støttegreb monteres til permanent brug. Da det her støttegreb har sugekopper er det imidlertid vigtigt, at du af og til tager grebet af, og igen sætter det fast på væggen på ny.

På den måde sikrer du, at det sidder tilpas godt fast. Ligeledes bør du altid kontrollere grebet ved at trække lidt i det før det bruges som egentligt støttegreb.

Yderligere information

Yderligere information

Længde 50 cm.
Diameter 9 cm. (sugekoppernes diameter)
Vægt 527 gr.
Maksimal belastning 50 kg.
Farve Hvid

Varenummer

Detaljer

Varenummer: VIT-70110520