Søberg hvilestol (CT 203)

13.300,00 kr
Leveringstid: 5-10 arbejdsdage
Leveringstid: 5-10 arbejdsdage
Leveringstid: 5-10 arbejdsdage
Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

* Påkrævede felter

Leveringstid: 5-10 arbejdsdage

Klik her for produktbeskrivelse

Skøn hvilestol til mange timers afslapning
Denne otiumstol er en skøn og afslappende stol, som du kan sidde i i mange timer. Den er komfortabel og behagelig, men vigtigst af alt, så har den en række skjulte egenskaber, som gør hverdagen lettere.
Stolen har nemlig to indbyggede motorer, som gør at du kan lægge ryggen ned, køre fodskamlen op samt aktivere løftefunktionen.

Sædeløft bliver en uundværlig hjælp i hverdagen
Denne stol har indbyggede motorer, som gør at hele stolen kan løftes fra jorden. Inde i stolen nedsænkes et metalstativ, som hviler på gulvet imens hele stolens polstrede del løftes op. Når du sidder i stolen aktiveres løftefunktionen ved hjælp af fjernbetjeningen, og lige så langsomt vil stolen løftes opad, så dine hofter skubbes op og frem. Det gør det lettere at rejse sig det sidste stykke, da du ikke behøver så meget styrke i hofter, ryg, lår og mave for at rejse dig det sidste kortere stykke. Mange oplever det som en stor hjælp i hverdagen at du kan få et lille ekstra løft i hverdagen og blive mere selvhjulpen.


Liggende hvileposition med mange indstillingsmuligheder
På denne otiumstol kan du indstille ryglæn og fodskammel uafhængigt af hinanden. Det giver en frihed til at vælge lige netop den siddestilling som passer dig – og ikke mindst variere din siddestilling i løbet af dagen. Du kan vælge at indstille stolen i TV-position, hvor benene er vandret og ryggen er lodret. Du kan også vælge at køre benene op og ryggen ned, så du kan tage dig et lille hvil i stolen. Stolen har altså uanede indstillingsmuligheder, som sikrer dig optimal komfort når du sidder mange timer i stolen hver dag.


Stolen er polstret med læder
Denne hvilestol leveres i sort læder. Materialet er i høj kvalitet og læder har den fordel, at det kan tørres af med en fugtig klud. Det er behageligt at sidde på og nemt at holde pænt. På billedet ses kvaliteten af det indfarvede læder.

Vælg mellem fire størrelser
Vi er alle forskellige – og derfor kan stolen leveres i fire størrelser. Du skal blot vælge den, som passer bedst til dig.

Størrelse      Siddehøjde      Sædebredde
Small 42 cm 47 cm
Medium 45 cm 47 cm
Large 48 cm 49 cm
X-large 50 cm 49 cm


I tabellen kan du se stolens sædehøjde over gulvet og sædets bredde. Vi anbefaler at du måler højden på din nuværende lænestol eller sofa og sammenligner med tabellen. Som udgangspunkt skal du kunne hvile med hele din fod på gulvet når du sidder i stolen. Hvis du på grund af tryksår har behov for en trykaflastende pude skal du huske at tage højde for dette.

Leveres, indbæres og udpakkes i din stue
Når du har bestilt stolen på vores hjemmeside vil du blive ringet op omkring det konkrete leveringstidspunkt. Stolen leveres og indbæres i din stue. Herefter vil vi pakke stolen ud og tilslutte den til strøm i en almindelig stikkontakt. Emballagen tager vi med os når vi kører. Herefter er du klar til at tage din nye hvilestol i brug. Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark indenfor 5-10 hverdage.

Hvad hvis jeg gerne vil returnere?
Som med alle vores andre produkter kan du naturligvis benytte dig af vores returret, hvis stolen ikke lever op til dine forventninger. Når du modtager stolen må du afprøve den, som hvis du stod i en almindelig forretning. Vi kan desværre ikke tilbyde, at du får stolen på prøve i hjemmet i en fastsat tidsperiode. Hvis du ønsker at returnere stolen skal du kontakte vores kundeservice og sammen aftaler vi hvordan og hvornår stolen bliver afhentet på din adresse. Det koster 750 kr. at returnere stolen.

Vi sidder klar til at hjælpe
Vi ved at det er en stor beslutning at investere i en hvilestol. Derfor sidder vi klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring meget gerne til os og få en snak om hvilken stol der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til vores kundeservice på telefon 70 40 40 24.

Varenummer: KONF-SOB-REL-CT-203

Info

Info

Siddehøjde Small: 42 cm | Medium: 45 cm | Large: 48 cm | X-Large: 50 cm
Stolens højde Small: 106 cm | Medium: 111 cm | Large: 116 cm | X-Large: 121 cm
Siddebredde Small: 47 cm | Medium: 47 cm | Large: 49 cm | X-Large: 49 cm
Stolens udvendige bredde Small: 75 cm | Medium: 75 cm | Large: 77 cm | X-Large: 77 cm
Dybden på sædet Small: 50 cm | Medium: 52 cm | Large: 54 cm | X-Large: 55 cm
Maksimal brugervægt 130 kg
Fjernbetjenings placering Højre side
Tilslutning 220 V

Vi bruger cookies

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik.

Acceptér
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk