Sengebord på hjul (med sideplade)

895,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Praktisk sengebord, som er bredt anvendeligt.

Nem og hurtig højde-indstilling
Sengebordet kan indstilles i højden fra 65 til 98 cm. Du ændrer højden ved at løsne den store skrue på stellet med hånden, og derefter kan bordet hæves eller sænkes trinløst til den ønskede højde.

Stor og lille bordplade
I forhold til vores lidt billigere sengebord har det her to bordplader:

- En stor plade på 62 x 41 cm
- En mindre plade på 40 x 20 cm

De to bordplader kan vippes/vinkles uafhængigt af hinanden. Det er utroligt praktisk, fordi der så er mulighed for f.eks. at have den lille plade i vandret position, mens den store står på skrå.

Den store bordplade har desuden kanter på de to lange sider, så du undgår at tingene glider af hvis du lægger pladen på skrå.

Tåler høj belastning
Bordet er godkendt til en belastning på helt op til 15 kg, og kan derfor sagtens bære almindelige ting som en tallerken, vand, bøger, aviser og andre småting du måtte have liggende ved sengen.

Sengebordet leveres med plade og stel adskilt fra hinanden - det tager blot et par minutter at samle det efter levering.

Sengebordet kræver 10 cm frirum under sengen for at hjulene og stellet kan køre ind under. Det kan også anvendes ved en lænestol, hvis blot der er tiltrækkeligt frirum til hjulene under stolen.

Varenummer: SH-46260

Info

Info

Højde Fra 65 til 98 cm
Maksimal belastning 15 kg
HMI-nummer 102345

Varenummer

Detaljer

Praktisk sengebord på hjul. Sengebordet har to bordplader som kan vippes uafhængigt af hinanden. På den måde kan du fx have en tallerken stående på den ene bordplade, mens den anden står på skrå og holder en bog.
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk