Rollz Motion - kombineret rollator og kørestol

7.990,00 kr

* Påkrævede felter

På lager - 1-2 dages leveringstid

Kombineret rollator og kørestol
Her får du en helt unik rollator, som for det første rummer alle de kvaliteter en god rollator skal have - men som samtidigt hurtigt og nemt kan laves om til en kørestol. Derfor får du den fulde frihed til selv at gå når kræfterne er til det, og ellers til at bruge den som kørestol.

I videoen herunder kan du se dens mange funktioner. Vi anbefaler at du ser hele videoen igennem, så du får et godt indtryk af den høje kvalitet Rollz Motion er bygget i, og hvor nemt det er at skifte mellem rollator og kørestol:Kan bruges både indenfor og udenfor
Rollatoren har en størrelse der gør, at den er velegnet til brug som både indendørs rollator og udendørs rollator. Derudover har selve hjulene nogle markante fordele, uanset om det er som rollator eller som kørestol. For det første er de så store, at du vil føle at den kører godt på alle typer underlagt - også grusstier og lignende. Derudover er de fremstillet i stødabsorberende gummi, som giver en rigtig god komfort. 

Kan stå oprejst når den lukkes sammen
En særlig fordel ved rollatoren er, at den lukkes sidevers sammen. Det betyder, at den kan stå oprejst selvom den er lukket sammen. Når den er lukket fylder den kun 29 centimeter i bredden, og kan derfor nemt lægges ned i bagagerummet på en bil. I videoen ovenfor kan du se hvor nemt og hurtigt det er at pakke den sammen. 

Læs mere om de tekniske specifikationer
Du kan se alle de tekniske data om rollatoren i tabellen herunder:

Længde 63 cm.
Bredde 65,5 cm.
Sæde-bredde 42,5 cm.
Sæde-dybde 38,5 cm.
Sæde-højde 55 cm.
Skubbehåndtagshøjde 86 - 102 cm.
Mål når klappet sammen               63 x 86 x 29 cm.
Vægt 11,4 kg.
   
Brugerhøjde 160 - 190 cm.
Maks. belastning 125 kg.

 

Vælg din ønskede farve
Vi kan levere rollatoren i tre forskellige farver:

- Hvid
- Blå
- Sort

Du vælger den ønskede farve i menuen. Der er fri fragt og den afsendes direkte fra vores eget lager med en leveringstid på 1-2 dage.

Varenummer

Detaljer

       Varenummer      HMI-nummer
Rollz Motion - HVID WDI-VT-1000 78199
Rollz Motion - BLÅ WDI-VT-1001 78199
Rollz Motion - SORT WDI-VT-10003