Mobilex Tiger (rollator med underarmsstøtte)

3.995,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Har du behov for en rollator med underarmsstøtte, så er Tiger-rollatoren fra Mobilex et rigtigt godt bud. Mobilex Tiger er et specialprodukt, som opfylder et helt specifikt behov.

Mobilex Tiger er bygget op som en almindelig rollator, men justeringer i designet gør, at den har ekstra høje armstøtter.

Gode armlæn med justerbar højde
De to armstøtter og håndtag kan indstilles i højden fra 95 til 120 cm. Selve armstøtterne er lavet i blødt og komfortabelt skum, som dine underarme hviler på. De to bremsehåndtag sidder nemt tilgængelige for hænderne når du har armene liggende på underarmsstøtten. Du kan enten bremse kortvarigt ved at trække bremserne ind mod dig selv eller du kan aktivere parkeringsbremsen ved at skubbe bremsen væk fra dig selv.Lav vægt og nemt sammenklappelig
Mobilex Tiger er fremstillet i aluminium, som hjælper til at holde vægten lav. Således er vægten på bare 9,6 kg, hvilket er forholdsvist lavt i forhold til de fleste rollatorer med underarmsstøtte.

Rollatoren er nem at klappe sammen. På sædet sidder der en "strop" som du blot trækker op i, og så trækker rollatoren sig sideværts sammen. Rollatoren kan stå af sig selv når den er foldet sammen.

Kun godkendt til indendørs brug
Rollatorer med underarmsstøtte er kun godkendt til brug i hjemmet. Rollatorens højde gør at den kan risikere at tippe hvis man bruger den på skråninger/bakker.

Når du modtager rollatoren
Rollatoren leveres fuldt samlet. Den kommer i en relativ stor papkasse. Hvis du er dårlig gående eller kræfterne ikke er som de har været anbefaler vi at du har en til at hjælpe dig med udpakning. Rollatoren skal tages ud af kassen og håndtagene skal indstilles i en passende højde. Den leveres med fri fragt direkte til din hoveddør på 1-2 arbejdsdage.

Varenummer: DS-MBX-312201

Info

Info

Vægt 9,6 kg
Forhjulenes diameter 20 cm
Baghjulenes diameter 20 cm
Håndtagshøjde (min) 95 cm
Håndtagshøjde (max) 120 cm
Sædets bredde 46 cm
Sædets højde 62 cm
Udvendig bredde 62 cm
Mål sammenfoldet 102 x 66 x 23 cm
Maksimal brugervægt 150 kg
Medfølgende tilbehør Taske
Materiale Aluminium
Sammenklappelig Ja, sidelæns
Produktgaranti 24 måneder
HMI-nummer 100692

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk