70 40 40 24      kontakt@livetsomsenior.dk

B+B RL-Smart - sammenklappelig letvægtsrollator

1.699,00 kr

Ikke på lager

- Klik her for at se alle vores rollatorer

Robust rollator til både indendørs og udendørs brug
"RL-Smart" er en rollator fra tyske B+B, som er et førende mærker indenfor rollatorer og kørestole. Den er velegnet til brug indendørs såvel som udendørs. Rollatoren er fremstillet i aluminium, og har en vægt på blot 6,7 kg.

Det er altså en rollator som har både lav vægt og en række gode egenskaber - og generelt er den et rigtigt godt køb til prisen.

Ryglæn, indkøbstaske og stokkeholder medfølger
Hvor ovenstående dele på mange rollatorer er tilbehør der skal købes særskilt, følger det hele med i pakken. Rollatoren leveres desuden fuldt samlet, så den er lige til at pakke ud og tage i brug.

Ryglænet er særligt praktisk når du har brug for at holde et hvil, og stokkeholderen på venstre side gør det nemt og hurtigt at have din stok med rundt.

RL-Smart er sammenklappelig
Skulle du få brug for at tage rollatoren med i bilens bagagerum - eller ønsker du ikke at den optager unødig plads når den bare står derhjemme - så er den hurtig at klappe sammen.

Du trækker blot op i håndtaget på sædet, og så klapper den sig sideværts sammen. Som en særlig detalje kan den stå oprejst når den er lukket - derfor skal du altså ikke ned på gulvet og "samle den op" når du skal folde den ud igen.

Se en video af rollatoren
B+B har lavet en video som gennemgår de forskellige funktioner. Teksten i videoen er på tysk, men vi anbefaler alligevel at du ser den igennem:


Specifikationer

Sædehøjde 54 cm.
Skubbehåndtagshøjde       82 - 94 cm.
Sædets størrelse 45 x 25 cm.
Udvendig bredde 63 cm.
Materiale Aluminium
Maks. belastning 136 kg.
Vægt 6,7 kg.

Bemærk: der medfølger ikke dansk brugervejledning, men rollatoren leveres fuldt samlet og klar til at tage i brug.

Varenummer

Detaljer

Varenummer: 402600