Sammenklappelig pedaltræner (uden display)

395,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

En pedaltræner gør det nemt at holde formen ved lige. Den kan f.eks. bruges mens du sidder ved spisebordet eller i sofaen, og hjælper til at øge blodomløbet.

Optager ikke unødig plads
Pedaltræneren er ganske lille, og optager derfor ikke meget plads. Den kan desuden foldes sammen, så du kan have den stående under sengen eller i et skab.

Lav vægt gør den nem at flytte
Denne pedaltræner er lavet med en robust metalramme, men den simple konstruktion hjælper til, at holde vægten lav. Almindelige motionscykler er ofte store og tunge, og derfor svære at flytte rundt på. En pedaltræner kan du selv flytte rundt alt efter hvor i huset den skal bruges.

Kan bruges til både ben og arme
Grebene er lavet i en størrelse, så du kan bruge pedaltræneren til både arme og ben. Skal du bruge den til armene placerer du den blot på bordet, og til benene på gulvet. Sørg for, at den står på et skridsikkert underlag, så pedaltræneren ikke flyttes rundt mens du bruger den.

Nem justering af modstanden
Ønsker du mere eller mindre modstand, kan du nemt ændre modstanden. Der sidder en drejeskrue ovenpå, som blot strammes eller løsnes indtil den ønskede modstand er opnået. Skruen er lavet så tilpas stor, at du kan bruge hele hånden til at spænde med. Det er ofte en fordel for ældre personer, hvor små fingerskruer kan være en udfordring.

Er en pedaltræner og sofacykel det samme?
Vi ser ofte, at der bruges mange forskellige betegnelser for en pedaltræner, såsom sofacykel, fodcykel eller siddecykel. Det er imidlertid blot synonymer for en pedaltræner, så har du fået anbefalet at købe en sofacykel, er denne pedaltræner altså et godt valg.

Varenummer: MBX-272002

Info

Info

Farve Sort & metal
HMI-nummer 88822

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk