Pedaltræner med hjælpemotor (til både arme og ben)

1.595,00 kr

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Klik på "Play"-knappen herover for at se en video af produktet.

Ved de almindelige pedaltrænere skal man selv træde rundt. Det er anderledes ved denne model, da den har en indbygget motor som hjælper med at trække pedalerne rundt.

Pedaltræneren sørger altså for at trække dine arme eller ben rundt. Derfor er den god at bruge hvis du har nedsatte kræfter, men samtidigt har behov for at få aktiveret arme eller ben.

Nem at indstille
Du kan nemt ændre på hvor hurtigt pedaltræneren drejer rundt. Som det ses på billedet sidder der en fjernbetjening på forsiden. Fjernbetjeningen kan klikkes ud, og sidder så fast til selve pedaltræneren med en ledning. På den måde kan du have den liggende ved siden af dig mens du cykler, så du løbende kan ændre hastigheden.

Øverst på fjernbetjeningen er der et lille display som viser en række forskellige oplysninger:

- Hastighed
- Tid
- Distance
- Kalorieforbrænding

På fjernbetjeningen kan du skifte mellem hvilke af ovenstående oplysninger der vises i displayet på fjernbetjeningen. Derudover kan du øge eller sænke hastigheden ved at trykke på + eller -.

Hastigheden kan reguleres i 12 intervaller, og den kan både køre forlæns og baglæns. På laveste niveau kører den 30 omdrejninger i minuttet og på det højeste niveau kører dem 90 omdrejninger i minuttet. Det er også muligt at bruge den uden at tænde for hjælpemotoren.

Skal tilsluttes strøm
Bemærk at pedaltræneren skal tilsluttes en stikkontakt for at hjælpemotoren kan bruges. Den er forsynet med en ledning på ca. 1 meter. Hvis den ikke tilsluttes strøm kan den dog stadig anvendes som en almindelig pedaltræner, blot uden funktionen fra hjælpemotoren.

Når du modtager pakken
Pedaltræneren er delvist samlet ved modtagelsen. Den leveres i en pakke på 22 x 30 x 43 cm og vejer 5 kg. Derfor er pakken nem at håndtere for de fleste uanset om du ønsker den leveret derhjemme eller om du hellere vil have den sendt til et afhentningssted.

For at gøre den klar til brug skal de to fødder klikkes på og fastgøres med skruer. Derefter skal pedalerne skrues ind i pedaltræneren. Begge dele gøres nemt med det medfølgende værktøj, og det tager kun få minutter.

Der medfølger en dansk brugervejledning som også indeholder billeder af hvordan den samles. Hvis du derudover har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Varenummer: GAR-2138

Info

Info

Højde 29 cm
Bredde 30 cm
Længde 49 cm
Vægt 5 kg
Farve Hvid

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Haraldsborgvej 20 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard Helle Munk