OrthoStretch™ - som en handske til din fod

Fødder er forskellige, og derfor skal New Feet fodtøj kunne tilpasses dine individuelle behov.

Fodtøj med stretch er yderst komfortabelt, og kan anvendes af alle, der sætter komfort højt. Men stretch er også funktionelt en vigtig egenskab for mennesker med knyster, hammertæer, hævede fødder, gigt, diabetes og til brugere af bandager eller støttestrømper.

New Feet stiller store krav til materialer og stretch hedder OrthoStretch™ hos New Feet når det er fleksibelt i alle retninger og lever op til deres strenge holdbarhedskrav.

Høj komfort
Ønsker du fodtøj, hvor intet klemmer - men du stadig har følelsen af at skoen sidder godt uden at stramme - så er OrthoStretch™ det rigtige valg.

Knyster
Fødder med knyster har behov for plads. Men samtidig har du behov for fodtøj, der sidder godt på foden. OrthoStretch™ giver fleksibilitet omkring knysten.

Hammertæer
En fod med hammertæer har behov for god plads over tæerne. OrthoStretch™ giver mulighed for plads - uden at fodtøjet skal designes ekstra højt.

Diabetes
Mennesker med diabetes skal være meget opmærksomme på fødderne. OrthoStretch™ følger fodens bevægelser og giver mindre risiko for hård hud og trykskader.

1