Har du spørgsmål til kundeservice?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller har behov for konkret vejledning. Du kan kontakte os på følgende måder:

Telefon          70 40 40 24 (alle hverdage kl. 9 - 15)

Mail                            kontakt@livetsomsenior.dk (vi besvarer alle mails indenfor 24 timer)

 

Her bor vi

Navn           LivetSomSenior ApS
Adresse        Knud Den Stores Vej 49A, gavlen
                 4000 Roskilde

Telefonnummer   70 40 40 24

CVR            36425881

Bemærk: vi har ikke nogen fysisk butik på adressen. Vi har et showroom med et udvalg af rollatorer og kørestole - for at aftale en tid til fremvisning bedes du ringe til vores kundeservice på det ovenstående telefonnummer.

 

Hvem er LivetSomSenior?

LivetSomSenior er en virksomhed specialiseret i handel i hjælpemidler til ældre, handicappede og andre personer med særlige behov. Vores sortiment spænder bredt, og vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde de nyeste produkter og løsninger indenfor området. Søger du et bestemt produkt som ikke er at finde her på hjemmesiden er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

 

Vores netbutik er e-mærket

I LivetSomSenior er vi e-mærket. Det betyder at vi lever op til en række retningslinjer, der gør det trygt for dig som forbruger at handle online. E-mærket tilbyder blandt andet køberbeskyttelse, ligesom vi står inde for til enhver tid at efterleve deres regler omkring information omkring handelsbetingelser, muligheder for returnering af varer og andre essentielle ting, der skaber tryghed for danskerne når de handler på nettet.

 

Sådan handler du på LivetSomSenior.dk

Hvis du kun sjældent handler på nettet og derfor er i tvivl om præcist hvordan du gør, har vi skrevet en vejledning til hvordan du køber varer på vores hjemmeside. I vejledningen finder du en gennemgang af hvert enkelt trin, lige fra du kommer ind på hjemmesiden og frem til, at du har afgivet din bestilling og valgt hvordan du ønsker at betale.

 

Lej et hjælpemiddel, hvis behovet er kortvarigt

Udover at du selvfølgeligt kan købe alle produkterne fra vores sortiment her i netbutikken tilbyder vi desuden, at du kan leje udvalgte produkter på dags- eller ugebasis. Se mere omkring priser og betingelser på vores side omkring udlejning af hjælpemidler.

 

Få hjælp til opmåling og montering

Ønsker du f.eks. at få udskiftet dine almindelige dørtrin med flade dækplader eller dørtrinsramper, kommer vi gerne ud og måler op for dig. Vi kan også komme med generelle råd til hvordan du bedst indretter et godt og sikkert hjem.

Er der tale om en arbejdsplads rådgiver vi gerne om hvordan I bedst imødekommer de ansattes behov ved at montere diverse hjælpemidler på virksomheden. Det kan være om alt lige fra specielle kontorstole, skriveborde, montering af ramper til kørestole, eller lifte, så ansatte i kørestol kan komme rundt på arbejdspladsen.

 

Vi sælger også hjælpemidler i Sverige

I takt med at vores virksomhed er vokset i størrelse er vi også gået ind på det svenske marked. Har du brug for at købe hjælpemidler til en i Sverige kan det gøres via vores svenske hjemmeside, som hedder www.Shoppo.se.

Vi er CO2-neutrale

?>
Vi anvender cookies til at håndtere navigation, statistik og huske hvad du kommer i indkøbskurven. Læs mere om Cookies
x