Returnering

Jeppe & Helle, ejere af LivetSomSenior

Hvem er LivetSomSenior?

Vi er en virksomhed, som sælger hjælpemidler til ældre og alle andre med forskellige behov for hjælpemidler til at gøre hverdagen lettere. Vi sælger hjælpemidler til privatpersoner, kommuner og institutioner i hele Danmark.

Vi har specialiseret os i hjælpemidler til ældre, handicappede samt personer med særlige behov. Vi har derfor et stort og bredt sortiment til alle behov, og skulle der være hjælpemidler, som vi ikke har på vores hjemmeside, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så skaffer vi gerne det særlige produkt, som netop du har brug for.

Familieejet virksomhed med hovedkontor i Roskilde

LivetSomSenior er en familieejet, dansk virksomhed med hovedkontor i Roskilde. Virksomheden blev stiftet i 2014 af Helle og Jeppe. Vi har fra starten haft som mål, at LivetSomSenior skal gøre det nemt at købe hjælpemidler til alle behov. Derfor sælger vi alle vores produkter via internettet. Alt du køber hos os bliver sendt hjem til dig, så du kan se og prøve varen. Skulle du vælge at returnere kan du sende den tilbage til os indenfor 14 dage og få pengene tilbage.

God kundeservice er vores vigtigste mål

Vi sætter en stor ære i, at du som kunde er tilfreds med dine køb og vores betjening af dig som kunde. Derfor har vi også kvalificerede medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig, uanset hvilken form for hjælp du har brug for, når du skal udvælge det helt rigtige hjælpemiddel til at dække dit behov. 

Vi lægger vægt på, at du får en god og personlig service, og derudover sørger vi for, at dine varer altid bliver afsendt samme dag, som du har bestilt dem, hvis du bestiller inden kl. 13:00 på hverdage.
Du har naturligvis også fuld returret på dine varer, hvis det skulle vise sig, at du fortryder dit køb. På den måde kan du føle dig både tryg og sikker, når du bestiller dine hjælpemidler online hos LivetSomSenior. Bemærk også, at vores webshop har e-handelsmærket, hvilket er din garanti for, at vores webshop er et sikkert sted for dig at købe dine hjælpemidler.

Kontakt vores kundeservice

Du kommer nemt i kontakt med vores kvalificerede medarbejdere i kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til os på alle hverdag mellem kl. 9:00 – 15:00. Du kan også sende en e-mail, så svarer vi indenfor 24 timer.

Ring til: 70 40 40 24

Send e-mail til: kontakt@livetsomsenior.dk

Vores kontoradresse er:
LivetSomSenior ApS
Knud Den Stores Vej 49A, gavlen
4000 Roskilde
Vores CVR er:
36425881

OBS: Der er ingen salg fra adressen.

LivetSomSenior har også en svensk webshop

Skulle du få brug for at bestille et hjælpemiddel til en person, der bor i Sverige, så er du også meget velkommen til at besøge vores svenske webshop. Du finder vores svenske webshop på: www.shoppo.se

Gå til Shoppo

Medlem af E-mærket, CO2 Neutral og CSP mærket