New Feet damesko sporty med glimmer-look

Pris: 1.400,00 kr

Tilbud: 980,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Lækker damesko fra New Feet. Skoen har et sporty look og den flotte glimmer-detalje på skoens overside giver skoen 'lidt ekstra'.

Skoen ligner ikke en klassisk 'medical sko'. Med denne sko får du en moderne sko, som stadig har alle de gode egenskaber som New Feet sko altid har.

Skoen er syet med strækskind, og det gør den særligt velegnet til brug ved gigt, knyster og hammertæer. Skindet på skoens overdel kan give sig i alle retninger og tilpasser sig derfor din fod. Resten af skoen er syet i glat kalveskind som sikrer en stabil hælkappe.

Skoen lukkes med velcro og har derfor et stort instep. Det sikrer at den er nem at få af og på. Hvis du har svært ved at nå dine fødder er velcro særdeles velegnet. Skoen er syet på en smal læst, men du skal regne med at den stadig er mere rummelig end konventionelle sko på markedet.

Skoens sål er fremstillet af det patenterede X-light gummi. Denne meget lette sål giver en høj komfort og skoens sål er meget fleksibel.

Indersålen er udtagelig, og du kan derfor nemt lægge dine egne tilpassede indlæg i skoen, hvis dine fødder har behov for ekstra støtte.

Model: 171-02 / 171-02-210

Klik på de forskellige faneblade nedenfor for at læse mere om skoens egenskaber.

Varenummer: KONF-NEW-171-02-210

Info

Info

Brand New Feet
Køn Dame
Type 2-Sko
Farve Sort
Lukning Velcro
Læst 47 (S)
Sål X-light gummi
Overdel Glat skind og OrthoStretch
For OnSteam
Indvendig bredde Slim
Udtagelig sål? Ja

Ekstra tab 1

Ekstra tab 2

Velcro-remme

Sko-læst

Størrelses-vejledning

Varenummer

Detaljer

Lækker damesko fra New Feet. Skoen har et sporty look og den flotte glimmer-detalje på skoens overside giver skoen 'lidt ekstra'.
LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk