New Feet sandalsko i sandfarvet skind

Pris: 1.350,00 kr

Tilbud: 400,00 kr

* Påkrævede felter

På lager: 1-2 dages leveringstid

Klik her for produktbeskrivelse

Flot og lys sandalsko fra danske New Feet. Skoen er lukket ved tæerne og åben på siderne. Du får derfor en blanding mellem en forårssko og en sandal. Perfekt til hverdagsbrug i foråret og sommeren, men kan også bruges som 'gå-i-byen' sandal, til dig, der gerne vil have dine tæer gemt.

Sandalen er syet i sandfarvet nubuck og yderst ved fordoden/tæerne er der strækskind. det gør at skoen er meget behagelig at have på, og den er særlig velegnet til dig med knyster og gigt, da skoens materiale vil forme sig efter fodens facon. Skoen er foret med det patenterede OnSteam foer, som er et fugtabsorberende materiale. Dine fødder vil derfor føles tørre, og foret vil ikke blive hårdt og krakelere. Derved mindsker du risokoen for slidsår.

Ydersålen er fremstilles i et ultra-let gummimateriale, som gør at skoens samlede vægt er megt lav. Den er derfor behagelig at have på og let at gå med.

Skoen er syet på en af New Feets snalle læster, og den er derfor velegnet til den smalle fod - husk dog at New Feets sko er mere rummelige end almindelige skomærker.

Inde i skoen ligger der en 6 mm protektor sål, som er meget stødabsorberende at gå på. Den kan naturligvis tages ud og erstattes med individuelt tilpassede indlæg, hvis det er nødvendigt.

Model: 191-97-1635 / 191-97

Klik på de forskellige faneblade herunder for at læse mere om skoens egenskaber.

Varenummer: KONF-NEW-191-97-1635

Info

Info

Brand New Feet
Køn Dame
Type 4-Sandaler
Farve Sand
Lukning Velcro
Læst 47 (S)
Sål X-light gummi
Overdel Nubuck
For OnSteam
Indvendig bredde Slim
Udtagelig sål? Ja

OrthoStretch

OnSteam

Velcro-remme

Sko-læst

Størrelses-vejledning

LIVETSOMSENIOR ApS Kontakt:
Adresse: Knud Den Stores Vej 49A, kl. 4000 Roskilde
Telefon:+45 70 40 40 24 , E-mail: kontakt@livetsomsenior.dk Jeppe Vestergaard , Helle Munk